POMNILNIŠKE KARTICE XQD

Pomnilniška kartica XQD serije G

XQD-G SERIES
Slika Pomnilniška kartica XQD serije G

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 155,70

(z DDV)

32 GB

QD-G32E

PMPC

€ 155,70

(z DDV)

64 GB

QD-G64E

PMPC

€ 231,20

(z DDV)

128 GB

QD-G128E

PMPC

€ 340,50

(z DDV)

256 GB

QD-G256E

PMPC

€ 835,20

(z DDV)

64 GB

QD-G64F

Cena ni na voljo

Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G

Značilnosti

Izkoristite vse prednosti zaporednega fotografiranja

Sonyjeve pomnilniške kartice XQD serije G z izjemno visoko hitrostjo zapisovanja so idealne za neprekinjeno zaporedno fotografiranje v formatu RAW z najsodobnejšimi fotoaparati DSLR. Zaporedno posnemite do 200 slik v formatu RAW, kar je 1,5-krat več kot z najhitrejšimi karticami Compact Flash .

Posnemite več pomembnih trenutkov 

Sonyjeve pomnilniške kartice XQD serije G so primerne za hitrost fotografiranja in hitro praznjenje medpomnilnika. Posnamete lahko več odločilnih trenutkov in fotografirate zaporedno tudi z najsodobnejšimi fotoaparati DSLR.

Zanesljivo video snemanje 4K

S Sonyjevim edinstvenim nadzornikom podatkov je video snemanje 4K ob dvosmerni komunikaciji v združljivih fotoaparatih zanesljivo, podatkovni zastoji pa so pod nadzorom. Kartice zmogljivosti 240 GB ponujajo približno 45 minut snemanja v formatu 4K XAVC Intra s Sonyjevim 4K PXW-FS7 II. 

Izjemno vzdržljiva zunanja struktura

Moč ohišja povečajo Sonyjeve edinstvene tehnologije, zato je vzdržljivost boljša. Vgrajeni kontakti ga ščitijo tudi pred poškodbami, prahom in elektrostatičnim udarom, zato je njegovo delovanje zanesljivo tudi v zahtevnih okoliščinah.

Hiter prenos podatkov v računalnik

Pomnilniške kartice XQD serije G in vmesniki USB najbolje podpirajo Sonyjev bralnik kartic XQD/SD. Ob prenosu, ki je dvakrat hitrejši od najhitrejših kartic Compact Flash, sta varnostno kopiranje podatkov in potek dela veliko učinkovitejša. (1) Sony XQD serije G (2) Compact Flash (3) Minute.

Več o adapterju USB XQD in adapterju za kartico XQD/SD

Izjemna vzdržljivost tudi ob pogosti uporabi

Pomnilniške kartice QD-G240F, QD-G120F in QD-G64F so do 5-krat vzdržljivejše v primerjavi s standardom XQD. Najnovejše kartice serije G preizkušeno zdržijo padce z višine do 5 m (16,4 palca), zato jih lahko brezskrbno uporabljate in zamenjujete tudi v okoliščinah, ko fotografirate v gneči, ko se vam mudi ali ob šibki svetlobi.(1) Standard XQD (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Izjemna odpornost

Pomnilniške kartice QD-G240F, QD-G120F in QD-G64F so bile zasnovane za profesionalno uporabo, zato zagotavljajo odlično trdnost, ki je do 2,5-krat večja od standarda XQD. Izboljšano vzdržljivost smo preizkusili s silo moči 50 njutnov, da bi preprečili tveganja, povezana z upogibanjem ali zvijanjem zaradi transporta ter ponavljajočega se vstavljanja v reže za kartice. (1) Standard XQD (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Zasnovano za profesionalce

Sonyjeve pomnilniške kartice XQD so odporne na udarce, magnete, prelom in protistatične ter zagotavljajo popolno zmogljivost tudi pri ekstremnih temperaturah, ob izpostavljenosti UV-svetlobi in letališkim rentgenskim napravam. Sonyjeve kartice XQD so namenjene dolgotrajni profesionalni uporabi ter preizkušeno zagotavljajo zanesljivo shranjevanje posnetkov.

Programska oprema File Rescue

Včasih se kaj zalomi in podatki, kot so fotografije in datoteke, se poškodujejo ali izgubijo. Sonyjeva programska oprema File Rescue je zmogljivo orodje za obnovitev poškodovanih ali izgubljenih podatkov, ki ga lahko enostavno uporabljajo vsi. Sonyjeva programska oprema File Rescue z naprednim algoritmom omogoča hitrejše obnavljanje za slike RAW, datoteke MOV in videodatoteke 4K XAVC-S, posnete z napravami Sony in Nikon. Uporabniki pomnilniških kartic jo lahko prenesejo brezplačno .

Prenesite File Rescue

Specifikacije

Zaradi izjemno visoke hitrosti zapisovanja in branja je ta pomnilniška kartica za profesionalno uporabo odličen partner za zajemanje fotografiji z visoko hitrostjo in video vsebin 4K.
  • Izkoristite vse prednosti zaporednega fotografiranja

  • Posnemite več odločilnih trenutkov

  • Zanesljivo video snemanje 4K

  • Hiter prenos podatkov v računalnik

  • Izjemno trpežna zunanja struktura

Hitrost prenosa (zapisovanje)
400 MB/s
Hitrost prenosa (branje)
440 MB/s
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju