POMNILNIŠKE KARTICE, POGONI IN TRDI DISKI

Pomnilniška kartica XQD serije G

XQD-G SERIES

Slika Pomnilniška kartica XQD serije G

32 GB|64 GB|128 GB|256GB

Že za

PMPC

€ 155,70

(z DDV)
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G
Slike Pomnilniška kartica XQD serije G

Značilnosti

Izkoristite vse možnosti zaporednega fotografiranja

Sonyjeve pomnilniške kartice XQD serije G z izjemno visoko hitrostjo zapisovanja so idealne za neprekinjeno fotografiranje v formatu RAW z vrhunskimi fotoaparati DSLR, saj lahko posnamete do 200 slik RAW, kar je 1,5-krat več kot pri karticah CompactFlash .

Posnemite več odločilnih trenutkov 

Sonyjeve pomnilniške kartice XQD serije G so primerne za hitrost fotografiranja in hitro praznjenje medpomnilnika. Posnamete lahko več odločilnih trenutkov in fotografirate zaporedno tudi z vrhunskimi fotoaparati DSLR.

Zanesljivo snemanje videoposnetkov 4K

Sonyjev edinstveni krmilnik zagotavlja stabilno snemanje videoposnetkov 4K prek 2-smerne komunikacije za hitrejši prenos podatkov z združljivimi fotoaparati. Kartica zmogljivosti 128 GB omogoča približno 100 minut snemanja v formatu 4K XAVC-S (150 Mb/s) s fotoaparati, kot je Sonyjev 4K FDR-AX1.

Izjemno trpežna zunanja struktura

Sonyjeve edinstvene tehnologije okrepijo zunanjo strukturo in trpežnost, vbočeni stiki pa ščitijo pred poškodbami, prahom in elektrostatičnimi udari za zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih pogojih.

Hiter prenos podatkov v računalnik

Sonyjevi bralniki kartic XQD/SD in adapterji USB so idealni za kartice XQD serije G in znatno skrajšajo čas varnostnega kopiranja za učinkovitejši potek dela. Prenos je dvakrat hitrejši kot pri karticah CompactFlash .

Več o adapterju USB XQD in adapterju za kartico XQD/SD

Programska oprema File Rescue

Včasih se kaj zalomi in podatki, kot so fotografije in datoteke, se poškodujejo ali izgubijo. Sonyjeva programska oprema File Rescue je zmogljivo orodje za obnovitev poškodovanih ali izgubljenih podatkov, ki ga lahko enostavno uporabljajo vsi. Sonyjeva programska oprema File Rescue z naprednim algoritmom omogoča hitrejše obnavljanje za slike RAW, datoteke MOV in videodatoteke 4K XAVC-S, posnete z napravami Sony in Nikon. Uporabniki pomnilniških kartic jo lahko prenesejo brezplačno

Prenesite File Rescue

Zasnovano za profesionalce

Sonyjeve pomnilniške kartice XQD so odporne na udarce, magnete, prelom in protistatične ter zagotavljajo popolno zmogljivost tudi pri ekstremnih temperaturah, ob izpostavljenosti UV-svetlobi in letališkim rentgenskim napravam. Sonyjeve kartice XQD so namenjene dolgotrajni profesionalni uporabi ter preizkušeno zagotavljajo zanesljivo shranjevanje posnetkov.

Specifikacije
Pomnilniška kartica profesionalne kakovosti omogoča izjemno hitro zapisovanje in branje ter izboljša zmogljivosti vrhunskih fotoaparatov DSLR in 4K visoke ločljivosti.
  • Izkoristite vse možnosti zaporednega fotografiranja

  • Posnemite več odločilnih trenutkov

  • Zanesljivo snemanje videoposnetkov 4K

  • Hiter prenos podatkov v računalnik

  • Izjemno trpežna zunanja struktura

Hitrost prenosa (branje)
440 MB/s
Hitrost prenosa (zapisovanje)
400 MB/s
Vmesnik
ExpressCard/34 PCI Express generacije 2, USB 3.1 generacije 1 (izjemno hitri USB)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju