Prenosna dodatna oprema

S Sonyjevimi rešitvami za polnjenje svoje naprave napolnite hitro in varno. Ob visokozmogljivih omrežnih napajalnikih USB PD in preprostem brezžičnem polnjenju lahko dejansko polnite vse vrste naprav.

Prilagodljivo polnjenje na poti

Prilagodljivo polnjenje na poti

S Sonyjevimi prefinjeni polnilniki že lahko hitro polnite naprave doma, v hotelu ali avtomobilu. Ponašajo se z več priključki in vmesniki, zato so primerni za vse naprave, tudi za pametni telefon, fotoaparat, tablico, slušalke ter druge naprave USB. Nekateri polnilniki podpirajo USB PD, ki tudi omogoča polnjenje vseh omenjenih naprav in prenosnikov.

Ponudba kablov USB

Kabli za vse naprave. Izberite dolžino, vrsto priključka, barvo in material za svojo napravo. Sony ponuja izredno dolge ali prenosne kratke kable za iPhone® in iPad®, Sonyjevi kabli so tudi odlična izbira za iPhone® ali iPad®. Ob široki ponudbi izjemno kratkih do izjemno dolgih USB-kablov lahko napajate tudi prenosnike, naprave s sistemom Android in druge.

Kabli USB
Poenostavljeno brezžično polnjenje

Poenostavljeno brezžično polnjenje

S tehnologijo Qi je brezžično polnjenje varnejše in enostavnejše. Zdaj lahko polnite iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ in druge naprave, ki podpirajo tehnologijo Qi. Ne potrebujete nobenih kablov, saj jih preprosto namestite na polnilno ploščo.

Tehnologija USB PD

Polnite hitro in varno.

hitrejše polnjenje

Mogoče so 13-krat višje hitrosti polnjenja. Do 100 W.

Polnilnik USB PD z močjo 100 W lahko zagotovi 13-krat večjo izhodno moč od običajnega 7,5-vatnega polnilnika. Uporabite isti polnilnik za telefon, tablico ali prenosnik in jih polnite hitreje kot doslej.

(1) Polnilnik USB PD (100 W) in (2) Običajni polnilnik (7,5 W)

Hitro polnjenje za vaše naprave

Hitro polnjenje za številne različne naprave

Polnjenje s Sonyjevo tehnologijo USB PD je hitro, zato boste hitreje pripravljeni na vse, ne glede na to, ali morate polniti službeni MacBook® ali svoj Nintendo Switch™ za igre. S vzvratno združljivostjo z napravami USB-C boste vedno imeli potrebno moč. Edini polnilnik, ki ga potrebujete, je USB PD.

Varnejše polnjenje prek USB-ja ob višjih omejitvah

Varno polnjenje prek USB-ja ob višjih omejitvah

Zaradi visoke izhodne moči polnilnikov USB PD lahko pride do opeklin ali poškodbe delov, kar ne velja za Sony. Toplotno odporna zasnova ter nadzor temperature zaznata neobičajne pogoje in ob preverjanju moči ter električne energije prek USB-ja je polnjenje varno.

Varnost, ki jih lahko zaupate 

zaščita pred preobremenitvijo

Toplotno odporna zasnova za varno polnjenje

Energijsko učinkovito vezje kar najbolj zmanjša ustvarjanje vročine z optimiziranim preklapljanjem in komponentami. Povečanje temperature preprečujeta tudi postavitev plošče tiskanega vezja in zasnova ohišja.

Pametni upravljalnik napajanja

S to tehnologijo ste varni, saj preprečuje nastanek nevarnih okoliščin, kot so požar, dim in eksplozija naprave. Zaščita pred pregrevanjem nadzira temperaturo naprave in takoj zaustavi polnjenje, če pride do potrebe po neobičajnem toku. Polnjenje se prekine, če je zaznan kratek stik.

nadzor temperature
brezžično polnjenje

Brezžično polnjenje z dodatno inteligenco

Inteligenca tehnologije Qi pa ni samo polnjenje brez kablov – s funkcijo za zaznavanje tujkov (FOD) zazna celo, kaj je na plošči. Če zazna kovinske predmete, kot so kovanci ali ključi, mehanizem za zaznavanje toplote zaustavi polnjenje, da prepreči pregrevanje ter zaščiti ploščo in napravo.