Slike Prenosni polnilnik za pametne telefone CP-V3A
Slike Prenosni polnilnik za pametne telefone CP-V3A
Slike Prenosni polnilnik za pametne telefone CP-V3A

Značilnosti

Zmogljiva litij-polimerna baterija 3000 mAh

Preizkusite zmogljivost Sonyjeve akumulatorske litij-polimerne baterije. Skupna zmogljivost 3000 mAh zadostuje za enkratno polnjenje pametnega telefona, posebna tehnologija Hybrid Gel pa bateriji omogoča 1000 polnjenj, pri čemer ohrani 90 % začetne zmogljivosti.

Povežite z vrati USB

Napravi dodajte energijo. Napajajte karkoli – od pametnega telefona in prenosne igralne konzole do digitalnega fotoaparata in videokamere. Vrata USB omogočajo neprekinjeno napajanje z 1,5 A do 70 minut – idealno za polnjenje naprav med gibanjem.

Polnjenje prek povezave USB ali omrežnega napajanja

Zagotovite, da je CP-V3A napolnjen in pripravljen na polnjenje mobilnih naprav. Prek priloženega kabla mikro USB ga povežite z osebnim ali prenosnim računalnikom ali pa ga priključite na omrežno napajanje in napolnite prek omrežnega napajalnika (naprodaj ločeno).

Tanka in lahka zasnova za enostavno prenašanje

Prenosni polnilnik CP-V3A tehta samo 86 g in je dovolj majhen, da ga imate lahko vedno v žepu – zato ga lahko kjerkoli vzamete iz torbe in uporabite. Zaradi elegantne zasnove čistih linij s tankim in trpežnim aluminijastim ohišjem idealno dopolnjuje vaše druge elektronske naprave.

Napolnjenost preverite s priročnima LED-indikatorjema

Polnjenje naprave spremljajte z uporabnimi LED-indikatorji. Zeleni indikator označuje, da je priključena naprava povsem napolnjena, oranžni indikator pa označuje potek med polnjenjem. Oranžni indikator označuje tudi trenutno raven energije polnilnika, zato jo lahko preverite, preden odidete od doma.

Izbirajte med številnimi živahnimi barvami

Barvo uskladite elektronske naprave. Prenosni polnilnik je na voljo v različnih živahnih in elegantnih barvah, zato lahko izberete tisto, ki dopolnjuje vaš osebni slog. Izbira barve je povsem vaša.

Specifikacije
  • 3000 mAh energije

  • Na voljo v različnih barvah

  • Med polnjenjem pametnega telefona opravljajte klice in igrajte igre

  • 1,5 A izhod za hitro polnjenje

Zmogljivost baterije
Litij-ionska polimerna 3000 mAh
Čas polnjenja s prenosnim polnilnikom
Pribl. 3,5 ure (AC) in pribl. 6 ur (prek standardnih vrat USB)
Čas napajanja
60 minut
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju