Slike Prenosni polnilnik (5.000 mAh)
Slike Prenosni polnilnik (5.000 mAh)
Slike Prenosni polnilnik (5.000 mAh)

Značilnosti

Tanka in sodobna zasnova za enostavno prenašanje

Prenosni polnilnik CP-V5B je izjemno tanek in lahek, zato ga lahko pospravite v torbo in uporabite kjerkoli. Zaradi čistih linij in elegantne zasnove z zaobljenimi vogali tudi idealno dopolnjuje ostalo elektronsko dodatno opremo. 

5.000 mAh: Do 1,5 polnjenja pametnega telefona 

Preden se prenosni polnilnik izprazni, lahko z njim do 1,5-krat polnite svoj pametni telefon. Vzemite ga na kampiranje, daljše polete ali uporabljajte kot dodaten vir energije.

Sonyjeva funkcija varnega polnjenja

Naše prenosne polnilnike odlikujejo toplotna odporna zasnova, pametni upravljalnik napajanja in ekskluzivna tehnologija gel polimerne baterije, ki vedno zagotavlja varno in zanesljivo delovanje ob večkratni uporabi.

Preberite več Sonyjevi funkciji varnega polnjenja

Vključuje funkcijo polnjenja zunanje baterije medtem ko z njo polnite svoje naprave

Povežite prenosni polnilnik neposredno z napravo in polnite oba prek istega izhoda. Najprej popolnoma napolni priključeno napravo, nato pa samodejno preklopi na polnjenje prenosnega polnilnika.

Izhodni tok 1,5 A za hitro polnjenje

Polnite svoj pametni telefon tako hitro kot z omrežnim polnilnikom, ki je priključen na stensko vtičnico – do 3-krat hitreje kot z običajnimi prenosnimi polnilniki.

Učinkovito polnjenje: Omogoča 1000-kratno polnjenje

Zaradi gel polimerne baterije je mogoče prenosni polnilnik CP-V5B polniti do 1000-krat.

Elegantna mat površina

Ta prenosni polnilnik se ponaša z visokokakovostnim mat premazom, ki vašemu slogu doda pridih razkošja, udobno držalo pa preprečuje nenamerne padce.

Združljivo z napravami USB

Priložen je kabel mikro USB, tako da lahko polnite pametne telefone, kakor tudi tablične računalnike, fotoaparate in druge naprave USB.

Specifikacije
S prenosnim polnilnikom USB CP-V5B so naprave vedno napolnjene in pripravljene na uporabo. Zaradi tanke in sodobne zasnove z elegantno mat površino in zaobljeno obliko ga zlahka pospravite v torbo. Pametni telefon pa lahko napolnite do 1,5-krat.
  • Vgrajena litij-ionska polimerna baterija z zmogljivostjo 5.000 mAh

  • Gel polimerna baterija omogoča 1000-kratno polnjenje

  • Ergonomično oblikovani (10,3 mm) zaobljeni vogali za enostavno prenašanje

  • Elegantna mat površina

  • Omogoča do 1,5 polnjenj pametnega telefona

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju