SRS-XE300

Delite veselje s širjenjem zvoka

Trpežen in prenosen zvočnik XE300 z neverjetno zmogljivo baterijo vsem na prizorišču zagotovi enako zvočno izkušnjo. Zvočnik XE300 razprši zvok vsenaokrog, da lahko vsi na vaši zabavi občutijo enak zvok.

POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Prenosni brezžični zvočnik XE300 serije X

SRS-XE300
Slika prenosnega brezžičnega zvočnika X-serije SRS-XE300

bluesilverblack

PMPC

€ 199,00

(z DDV)
Trpežnost
Baterija
Funkcije klicanja
Uporabnost
LIVE LIFE LOUD

Življenje je treba živeti pri polni glasnosti. To pomeni druženje s prijatelji, glasbo pri polni glasnosti in ples do jutra z razločnim in mogočnim zvokom. Z našo ponudbo zvočnikov serije X boste uživali v vsakem trenutku zabave, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

Oglejte si zvočnik SRS-XE300
Širši zvok za boljše zabave 

Zvočnik XE300 ima linearni difuzor, s katerim bo vaš zvok segel dlje kot kdajkoli doslej. S svojo prenosno velikostjo in 24-urnim delovanjem na baterije bo popoln partner za vašo naslednjo zabavo.

Slika prenosnega brezžičnega zvočnika X-serije SRS-XE300
Dvojni pasivni zvočniki

Dvojna pasivna radiatorja poustvarita mogočne nizke tone.

Ikona baterije
24-urna baterija in zaznavanje hrupa v okolici

Zvočnik XE300 zagotovi 24 ur predvajanja glasbe pri povsem napolnjeni bateriji, da bo eno polnjenje zadostovalo za vsako zabavo. Sonyjeva tehnologija zaznavanja hrupa v okolici prek mikrofona pomaga prihraniti baterijo pri uporabi na odprtem.

Ikona za hitro polnjenje
Hitro polnjenje

Ne skrbite, če vam je zmanjkalo časa za polnjenje. Z zgolj 10-minutnim hitrim polnjenjem poskrbite za 70 minut predvajanja.

Ikona nege baterije
Vzdržujte baterijo

S funkcijo Nega baterije lahko preprečite prekomerno polnjenje in poskrbite za dolgotrajnejše optimalno stanje baterije. To funkcijo lahko vklopite prek aplikacije Sony | Music Center.

Slika osebe s prenosnikom in prenosnim brezžičnim zvočnikom X-serije SRS-XE300
Uživajte v boljši kakovosti zvoka z odpravljanjem odmevov

Boljši sestanki in klici z odpravljanjem odmevov. Dvema osebama omogoči istočasno govorjenje, ne da bi odrezal katero od njiju. Poleg tega lahko pogovor v trenutku utišate s priročnim gumbom MIC Mute na zvočniku. Z večtočkovno povezavo lahko istočasno seznanite dve napravi.

Sony | Music Center

Optimizirajte nastavitve zvoka, izberite seznam predvajanja, dajte znak za naslednjo skladbo in nadzorujte Party Connect. Z aplikacijo Sony | Music Center lahko svoje naprave upravljate prek svojega telefona.

Ikona aplikacije Sony I Music Center
Slika osebe med plesom
Zabavne funkcije z aplikacijo Fiestable

Uporabljate zabavne funkcije, kot sta Gesture control in DJ control.

Logotip za Pridobite v trgovini Google Play

Sony | Music Center za Android

Prenesite z logotipom za App Store

Sony | Music Center za iOS

Slika neobdelanih materialov
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. V notranjih delih zvočnika XE300 je uporabljena reciklirana plastika, ki je razvita posebej za Sony. Embalaža zvočnika XE300 poleg tega ne vsebuje več kot 5 % plastičnih materialov. To odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju vpliva naših izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Zvočnik XE300 je kot nalašč za prinašanje kakovostnega zvoka na vašo zabavo. Line-Shape Diffuser pošilja širok zvok naokoli, ne da bi pri tem ogrozil kakovost. Poleg tega je ta zvočnik z dolgo življenjsko dobo baterije, prenosno velikostjo in impresivno vzdržljivostjo popoln partner za vašo naslednjo zabavo, kjer koli že je.
  • Širši zvok z Line-Shape Diffuser

  • X-uravnotežena zvočniška enota za močan in čist zvok

  • IP67 vodoodporen in odporen na prah

  • 24 ur delovanja baterije in hitro polnjenje

  • Prenosna velikost, ki jo lahko vzamete kamor koli

TIP ZVOČNIKA
Popoln razpon (Line-Shape Diffuser)
VELIKOST ZVOČNIKA
Popoln razpon: 49mm x 71mm
ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
Pribl. 24 ur
VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
USB Type-C
NABOR PRENOSA FREKVENC
20 Hz–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju