Uporaba in programska oprema
Naša programska oprema, aplikacije in storitve, ki spodbujajo vašo ustvarjalnost
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Mobilna aplikacija

Z vsestransko mobilno aplikacijo lahko med snemanjem s samodejnim prenosom v pametni telefon v ozadju prek Wi-Fi® prenesete fotografije in jih delite v družabnih omrežjih. Iz fotoaparata lahko v mobilno aplikacijo pošljete video 4K, preverite pogled v živo oddaljeno v mobilni napravi in v slikovne datoteke dodate podatke o lokaciji.

Dodatek Movie Edit
Dodatek Movie Edit

Mobilna aplikacija

Z aplikacijo za urejanje je delo z videoposnetki enostavno, slike so gladke, kot s stabilizatorjem s kardanskim mehanizmom. Premikajoče se subjekte lahko optimalno kadrirate, na voljo je obrezovanje glede na razmerja stranic, da se odlično ujemajo z razmerjem stranic za družabna omrežja.

Slika
Spletna kamera aplikacije Imaging Edge

Namizna aplikacija

Aplikacija za enostavno povezovanje s Sonyjevimi fotoaparati, ki jih uporabite kot visokokakovostne spletne kamere za pretakanje v živo ali spletne konference.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Namizne aplikacije

Z namiznimi aplikacijami Imaging Edge je fotografija boljša. Z "oddaljenim dostopom" fotografiranje upravljate in nadzirate v živo na zaslonu PC-ja, z "iskalom" hitro pregledate, razvrstite in izberete fotografije v knjižnicah in z "urejanjem" razvijete podatke RAW v fotografije za dostavo. Dobite kar največ iz Sonyjevih datotek RAW in bodite učinkovitejši.

IPTC
IPTC Metadata Preset

Ustvarite in izvozite metapodatke IPTC za α9 in omogočite samodejno označevanje slik z avtorskimi pravicami in drugimi deskriptorji kar med njihovim zajemanjem.

Capture One za Sony
Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) je brezplačen nagrajen program za urejanje slik, ki ponuja obdelavo formata RAW, preprosto upravljanje in orodja za urejanje. Kupite Capture One Pro (za Sony) za še več orodij za urejanje in fotografiranje ob povezavi z računalnikom.

PlayMemories
PlayMemories Home
PlayMemories Home

Fotografije in videoposnetke lahko v svoj Mac® ali PC zlahka uvozite s preprostimi orodji za urejanje in skupno rabo ter izdelate odlične slike.

Druga uporabna programska oprema
Logotip akcijske kamere
Movie Creator za aktivno videokamero

Z brezplačnim programom ustvarite videoposnetke in jih delite z drugimi. S funkcijami za počasne posnetke, prikaz podatkov GPS in urejanje z več kamerami postanite zvezda svoje mojstrovine.

Logotip glasbenega videosnemalnika
MVR studio

S programsko opremo "MVR studio" uvozite in uredite zvok ter video, posneta z glasbenim videosnemalnikom HDR-MV1. Izboljšajte video- in zvočne učinke, urejanje valov in ju delite z drugimi kar v storitvi YouTube.