Samodejno ostrenje oči: skrivnost nepozabnih portretov

Za jasno izostritev in uspešnejše portrete se lahko vedno zanesete na Sonyjevo ekskluzivno funkcijo samodejnega ostrenja oči. Revolucionarno orodje za vsakogar, celo za profesionalce in ljubitelje.

Oko odpira okno v dušo portreta 

Iskrica v očeh. To je podpis vsakega odličnega portreta, pogled v dušo osebe. Sonyjeva edinstvena funkcija samodejnega ostrenja oči zagotavlja to neprekosljivo možnost za vse vaše portrete, saj poleg neprekinjenega sledenja predmetu sledi tudi posameznemu očesu – za osupljive fotografije, od posnetkov do profesionalnih portretov. 

Sprotno samodejno ostrenje oči živali

Sprotno samodejno ostrenje oči živali

Fotografiranje hišnih ljubljenčkov in divjih živali je preprosto. Sonyjevo sprotno samodejno ostrenje oči smo razširili na živali. Omogoča samodejno zaznavanje oči in sledenje očem živali ter ljudi. 

Ključ do odličnih portretov

Profesionalci jih obožujejo

Pri hitrih objektivih lahko dolžina trepalnice pomeni razliko med nagrajenim portretom in običajnim posnetkom. Profesionalci vedo, kako fotografijo najbolj oživi iskrica v popolno izostrenem očesu, zato je Sonyjeva funkcija samodejnega ostrenja oči zares revolucionarna inovacija.

  • ŠportŠport
  • ŠportŠport

Sonyjevo samodejno ostrenje oči

Zanesljivo sledenje očem v vseh razmerah

Ujemite oči za vrhunski portret. Samodejno ostrenje oči uporablja Sonyjevo izjemno široko območje samodejnega ostrenja in natančno zaznavanje oči, ki odpirata vrata v nepredstavljiv svet proste kompozicije, kjer lahko raziskujete ustvarjalnost kot še nikoli doslej.

Delno zakrit obraz

Delno zakrit obraz

Gledanje navzdol

Gledanje navzdol

Osvetljeno ozadje

Osvetljeno ozadje

Nošenje očal

Nošenje očal

Zaprti prostori

Zaprti prostori

Majhni predmeti

Majhni predmeti

Izboljšano sprotno samodejno ostrenje oči

Izboljšano sprotno samodejno ostrenje oči

Oči objekta je mogoče zaznati takoj, ko na pol pritisnete sprožilo, in jim nato neprekinjeno sledite v načinu AF-C z osupljivo natančnostjo. Ko snemate filme, se lahko s samodejnim ostrenjem oči v realnem času osredotočite na objekt in ne na ostrenje.

Izberite levo ali desno oko objekta

Izberite levo ali desno oko objekta 

Zdaj lahko v meniju vnaprej izberete levo oko, desno oko ali samodejno in se bolj osredotočite na kompozicijo. Te izbore lahko dodelite gumbom po meri, da boste lahko med fotografiranjem hitro preklapljali med možnostmi. 

Ostrenje z zaznavanjem oči

Inovacijo omogoča zasnova brez zrcala

[1] Standardni fotoaparati DSLR [2] Sonyjevi brezzrcalni fotoaparati

Inovacijo omogoča zasnova brez zrcala

Sony, vodilni proizvajalec slikovnih senzorjev, s svojo tehnologijo obdelave in senzorjev omogoča sprotno zaznavanje objektov, določanje natančnega položaja oči in popolno ostrenje. Mnogo širše visokonatančne točke samodejnega ostrenja v primerjavi s standardnimi fotoaparati DSLR omogočajo sledenje objektom v celotnem okviru in pristen zajem.

Izboljšano z izkušnjami in s strokovnim znanjem

Niso vsi brezzrcalni fotoaparati enaki. Sonyjevo funkcijo samodejnega ostrenja oči omogočajo desetletne tehnične izboljšave slikovne tehnologije – od naših vodilnih izboljšav slikovnih senzorjev, procesorjev in objektivov do algoritmov programske opreme za zaznavanje oči.

Izboljšano z izkušnjami in s strokovnim znanjem

 [1] Objektiv [2] Slikovni senzor [3] Slikovni procesor [4] Algoritem programske opreme 

Odkrijte fotoaparate s Sonyjevo funkcijo samodejnega ostrenja oči

Fotoaparati z izmenljivim objektivom

Kompaktni fotoaparati