Od nič do neskončnosti

Kombinacija legendarne kakovosti v minimalni obliki, s katero boste presegli dosedanje omejitve in vstopili v popolnoma samosvoj svet izraznosti.
Izdelek, s katerim lahko svojo domišljijo ujamete na posnetku.
Poglejte svet na nov način. Vse, kar potrebujete, imate v rokah.
Nobene ovire ni več na vaši poti do cilja.

Neomejene možnosti fotografiranja 

Zbir kakovosti, ki omogočajo neomejeno kreativno izražanje v minimalistični obliki. To je prihodnost fotoaparatov. Fotografirajte brez omejitev. Oglejte si rezultate tako, kot želite.
Model RX0 lahko povežete v obsežen sistem, ki odpre neomejene možnosti fotografiranja.

Dobrodošli v dimenziji, v kateri se lahko brez težav odpravite v atmosfero, ujamete pravi trenutek in ustvarite posnetek s svoje edinstvene perspektive. Na vas čaka nov svet priložnosti za fotografije, ne glede na zahtevnost okoliščin uporabe.

Najpomembnejša tehnologija za neskončen potencial fotografiranja

Model RX0 združuje vrhunski objektiv, slikovni senzor in slikovni procesor v izredno kompaktnem ohišju.
Tako omogoča izdelke vrhunske kakovosti v kakršnih koli pogojih. Najboljša učinkovitost in prilagodljivost brez odvečnih detajlov.
Prava zasnova, s katero bo vsak posnetek edinstven.

Natančna izdelava v podrobnosti 0,1 mm

Pustite svoji domišljiji prosto pot in raziščite nove perspektive.
Izredno kompakten RX0 z notranjim mehanizmom, ki omogoča izredno majhne reže do 0,1 mm, nudi napredne zmogljivosti, zaradi katerih je prava izbira za vsako okolje – samostojno ali kot del sistema z več fotoaparati.

Trdna zasnova za bolj prilagodljivo snemanje

Izredna trdnost ohišja, izdelanega iz izjemno močnega duraluminija, omogoča boljšo zanesljivost modela RX0, posebej pri uporabi v zahtevnem okolju. Fotoaparat smo izpostavili ponavljajočim se preizkusom ter tako poskrbeli za vrhunsko in doslednost učinkovitosti delovanja, zlasti med fotografiranjem prizorov pokrajine, morja in zračnih posnetkov, ki najbolje izrazijo pravi občutek svobode.

Sistemi polnega razpona na uporabniku prijazen način

Zaradi minimalistične zasnove ohišja lahko model RX0 preprosto uporabljate samostojno ali kot del integriranega sistema v kombinaciji s pripomočki in celo z več fotoaparati. S tem fotoaparatom imate v rokah izjemno prilagodljivo napravo, s katero se lahko odpravite na popotovanje do popolnega posnetka.