XS-162ES

Izboljšajte zvok

6,5" (16 cm) komponentni zvočniki XS-162ES zagotavljajo osupljivo čistost in doživetje ob poslušanju v avtomobilu. Spremenite poslušanje s temi inovativnimi zvočniki Mobile ES.

SERIJA MOBILE ES™

XS-162ES | 16-centimetrski (6 ½-palčni) 2-sistemski komponentni zvočniki Mobile ES™

XS-162ES
Črni zvočniki XS-162ES

PMPC

€ 275,00

(z DDV)
logotip zvočnika mobile ES
Preberite več o naši strasti in neprekosljivi tehnologiji.
Dobitnik nagrade 
Lahkoten togi globokotonec s celično membrano iz aramidnih vlaken

Membrana glavnega zvočnika na XS-162ES je izdelana iz Sonyjevega edinstvenega lahkotnega togega celičnega materiala, nekdaj znanega kot MRC. Zmes najnovejše generacije je dodatno optimizirana skupaj z mehanskimi izboljšavami zvočniške enote, da lahko zagotovi še širšo frekvenčno odzivnost ter bolj gladke in naravne značilnosti zvoka.

Slika 6,5-palčnega zvočnika XS-162ES od zgoraj
Slika aramidnih vlaken, uporabljenih v 6,5-palčnem zvočniku XS-162ES, od blizu
Optimalni dizajn

Z vgradnjo komponent v edinstveno matriko z aramidnimi vlakni odpravlja resonanco membrane in minimizira popačenje ne le pri nizkih, temveč tudi pri srednjih in visokih frekvencah. Rezultat tega je neobičajno čist in močan zvok pri vseh frekvencah tudi pri visoki glasnosti.

Kretnica z zmogljivostjo neodvisnih ojačevalnikov (Bi-amp) z izbiro ojačitve

Kretnica avdiofilske kakovosti vključuje optimalen filmski kondenzator z nizko upornostjo za vrhunsko kakovost zvoka. Zasnova, ki omogoča neodvisna ojačevalnika (bi-amp), odpravi motnje toka do visokotonca, ko uporabljate nizkotonec z močnim vhodnim signalom. S stikalom za izbiro ojačitve lahko vzdržujete ravnovesje med močjo signalov do nizkotonca in visokotonca ter omogoča nastavitev ravni visokotonca tudi takrat, ko komponente uporabljate z enim ojačevalnikom.

Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok

V prostorskem zvoku nizkotonca se skriva še eden od patentiranih Sonyjevih tehnoloških dosežkov – ukrivljene zareze izboljšajo navpično simetrijo amplitude, kar znatno zmanjša popačenje in izboljša jasnost zvoka.

Slika 6,5-palčnega zvočnika XS-162ES od zadaj s prikazom toka zraka sistema za hlajenje
Zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka

Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco, integriran dinamičen razpršilnik zraka pa zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane.

Visokotonci za visoke tone

Membrana visokotonca z mehko kupolo, združljiva z zvokom visoke ločljivosti, je neposredno pritrjena na tuljavo, ki je zasnovana tako, da pokriva ultra visoke frekvence, frekvenčni razpon pa sega do 40 kHz.

Slika visokotonca 6,5-palčnega zvočnika XS-162ES
Progresiven visokozmogljiv pajek

Akustično optimiziran pajek omogoča višje obremenitve in pretok zraka, profil pa je zasnovan tako, da omogoča hitrejše in bolj natančno blaženje membrane zvočnika.

Pretvornik zvoka

S pretvornikom zvoka za dušenje resonance pri nizkotoncu XS-162ES lahko uresničite idealni frekvenčni odziv tik do točke preklopa z ujemajočima se visokotoncema. Togo aluminijasto vreteno in dinamični razpršilnik zraka podpirata širok frekvenčni odziv zvočnika za nadzorovane in dinamične nizke tone.

 Presek strukture

Odkrijte strukture zvočnika Mobile ES, vključno z novo uporabljenimi mehanskimi pristopi, kot so ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok, zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka. 

Serija Mobile ES

Prepustite se vrhunskemu razvedrilu v avtomobilu

Izdelki serije ES za mobilne naprave, zasnovani za vrhunske glasbene užitke na poti, združujejo najboljše, kar ponujata glasba in povezljivost, za najprijetnejšo vožnjo doslej.

Specifikacije in funkcije

Preizkusite naše 2-sistemske komponentne zvočnike XS-162ES, združljive z zvokom visoke ločljivosti, za najboljši stereo zvok v avtomobilu. Lahkoten togi globokotonec s celično membrano zagotavlja natančne in odzivne nizke tone in razločne srednje frekvence, visokotonec z mehko kupolo pa pokriva kristalno jasne visoke frekvence. Tako boste lahko uživali v celoviti zvočni sliki jasnih vokalov in podrobnih tonov instrumentov.
  • Lahkotni togi celični globokotonec z aramidnimi vlakni zagotavlja natančne in odzivne nizke tone

  • Visokotonec z mehko kupolo pokriva ultra visoke tone z največ 40 kHz

  • Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok – manj popačenja in kristalno jasen zvok.

  • Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco

  • Dinamičen razpršilnik zraka zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju