XS-690ES

Izboljšajte zvok

Dodajte novo dinamično moč in globino svojemu sistemu z 2-sistemskimi zvočniki XS-690ES. Čistost zvočnika Mobile ES in širok frekvenčni odziv bosta za vedno spremenila izkušnjo ob poslušanju v avtomobilu.

SERIJA MOBILE ES™

XS-690ES | 16 x 24-centimetrski (6 x 9-palčni) 2-sistemski koaksialni zvočniki Mobile ES™

XS-690ES
XS-690ES

PMPC

€ 355,00

(z DDV)
logotip zvočnika mobile ES
Preberite več o naši strasti in neprekosljivi tehnologiji.
Dobitnik nagrade
Lahkoten togi globokotonec s celično membrano iz aramidnih vlaken

Membrana glavnega zvočnika na XS-690ES je izdelana iz Sonyjevega edinstvenega lahkotnega togega celičnega materiala, nekdaj znanega kot MRC. Zmes najnovejše generacije je dodatno optimizirana skupaj z mehanskimi izboljšavami zvočniške enote, da lahko zagotovi še širšo frekvenčno odzivnost ter bolj gladke in naravne značilnosti zvoka.

Slika 2-smernega zvočnika XS-690ES od zgoraj
Bližinski posnetek aramidnih vlaken, uporabljenih v 2-sistemskem zvočniku XS-690ES
Optimalni dizajn

Z vgradnjo komponent v edinstveno matriko z aramidnimi vlakni odpravlja resonanco membrane in minimizira popačenje ne le pri nizkih, temveč tudi pri srednjih in visokih frekvencah. Rezultat tega je neobičajno čist in močan zvok pri vseh frekvencah tudi pri visoki glasnosti.

Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok

V prostorskem zvoku nizkotonca se skriva še eden od patentiranih Sonyjevih tehnoloških dosežkov – ukrivljene zareze izboljšajo navpično simetrijo amplitude, kar znatno zmanjša popačenje in izboljša jasnost zvoka.

Zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka

Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco, integriran dinamičen razpršilnik zraka pa zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane.

Zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka
Progresiven visokozmogljiv pajek

Akustično optimiziran pajek omogoča višje obremenitve in pretok zraka, profil pa je zasnovan tako, da omogoča hitrejše in bolj natančno blaženje membrane zvočnika.

Visokotonci za visoke tone

Membrana visokotonca z mehko kupolo, združljiva z zvokom visoke ločljivosti, je neposredno pritrjena na tuljavo, ki je zasnovana tako, da pokriva ultra visoke frekvence, frekvenčni razpon pa sega do 40 kHz.

Presek strukture

Odkrijte strukture zvočnika Mobile ES, vključno z novo uporabljenimi mehanskimi pristopi, kot so ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok, zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka. 

Slika s stranskim prerezom 2-sistemskega zvočnika XS-690ES z opombami

Serija Mobile ES

Prepustite se vrhunskemu razvedrilu v avtomobilu

Izdelki serije ES za mobilne naprave, zasnovani za vrhunske glasbene užitke na poti, združujejo najboljše, kar ponujata glasba in povezljivost, za najprijetnejšo vožnjo doslej.

Specifikacije in funkcije

Povečajte zmogljivost, razločnost in podporo zvoka visoke ločljivosti gonilnika z 2-sistemskimi zvočniki XS-690ES. 6x9" 2-sistemski koaksialni zvočnik zagotavlja zvok polnega razpona z višjo ravnijo dinamične zmogljivosti in globine, kar omogoča globokotonec z membrano iz lahkega togega celičnega materiala in visokotonec z mehko kupolo.
  • Lahkotni togi celični globokotonec z aramidnimi vlakni zagotavlja natančne in odzivne nizke tone

  • Mehak kupolast visokotonec pokriva ultra visoke tone do 40 kHz

  • Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok – manj popačenja in kristalno jasen zvok.

  • Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco

  • Dinamičen razpršilnik zraka omogoča učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju