XS-W104ES

Izboljšajte zvok

Popolni nizki toni in glasba z globokotoncem XS-W104ES. Ta globokotonec Mobile ES izboljša doživetje ob poslušanju glasbe v avtomobilu, ki jo lahko občutite in se potopite vanjo.

SERIJA MOBILE ES™

XS-W104ES | 25-centimetrski (10-palčni) 4-omski globokotonec Mobile ES™

XS-W104ES
XS-W104ES

PMPC

€ 250,00

(z DDV)
Logotip serije Mobile ES
Preberite več o naši strasti in neprekosljivi tehnologiji.
Dobitnik nagrade
Membrana s satastim vzorcem MRC z 10-krat višjo upogibno trdnostjo
Lahka in toga celična membrana z vzorcem satja za globokotonce

Lahek in tog material celične membrane z vzorcem satja (nekdaj znan kot MRC) je dodatno izboljšan s strukturo vlaken v obliki satja, kar zagotavlja neprimerno togost in odzivnost. Na podlagi večletnih izkušenj, pridobljenih z razvojem materiala membrane, smo izdelali zvočniško enoto, ki je 10-krat bolj toga od običajnih konusnih membran PP ter nudi naraven zvok z nizko stopnjo popačenja in širokim frekvenčnim odzivom.

Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok

V prostorskem zvoku nizkotonca se skriva še eden od patentiranih Sonyjevih tehnoloških dosežkov – ukrivljene zareze izboljšajo navpično simetrijo amplitude, kar znatno zmanjša popačenje in izboljša jasnost zvoka.

Slika globokotonca XS-W104ES od zadaj s tokom zraka
Zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka

Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco, integriran dinamičen razpršilnik zraka pa zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane.

Progresiven visokozmogljiv pajek

Akustično optimiziran pajek omogoča višje obremenitve in pretok zraka, profil pa je zasnovan tako, da omogoča hitrejše in bolj natančno blaženje membrane zvočnika. Žica s tuljave je pritrjena tudi na pajka. S tem je zmanjšano premikanje žice, izboljšana je celovitost signala, odpravljene pa so tudi motnje zvoka.

Slika pozlačenih vhodnih priključkov globokotonca XS-W104ES
Pozlačeni vhodni priključki

Pozlačeni vzmetni priključki omogočajo priklop do AWG#10 zvočniških kablov.

Presek strukture

Odkrijte strukture zvočnika Mobile ES, vključno z novo uporabljenimi mehanskimi pristopi, kot so ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok, zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka. 

Slika s stranskim prerezom globokotonca XS-W104ES z opombami

Serija Mobile ES

Prepustite se vrhunskemu razvedrilu v avtomobilu

Izdelki serije ES za mobilne naprave, zasnovani za vrhunske glasbene užitke na poti, združujejo najboljše, kar ponujata glasba in povezljivost, za najprijetnejšo vožnjo doslej.

Specifikacije in funkcije

Nadgradite svojo izkušnjo poslušanja v avtomobilu z globokotoncem XS-W104ES Mobile ES. 10" lahkotna toga celična membrana z vzorcem satja je zasnovana po meri ter omogoča zmogljive in natančne nizke tone ter izredno nizko stopnjo popačenja, ki dopolnjuje vsak sistem.
  • Lahka in toga celična membrana z vzorcem satja za mogočen zvok z manj popačenja

  • Najvišja moč 1800 W, nazivna moč 450 W RMS

  • Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok – manj popačenja in kristalno jasen zvok.

  • Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco

  • Dinamičen razpršilnik zraka zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju