Osupljiva resničnost

Naša strast je oblikovanje televizorjev, ki gledalcem podajo namen ustvarjalca. Televizorji serije MASTER Series ustrezajo kriterijem naših najboljših inženirjev in zagotavljajo prikaz čudovite slike. Prvič lahko ustvarjalci pustijo prosto pot domišljiji in si vizijo ogledajo doma. 

Zakaj so filmski ustvarjalci navdušeni nad MASTER Series

Poglejte navdušenje režiserja in producentov filma Jumanji: Reprodukcija barv in zvoka v filmu pri seriji televizorjev serija MASTER Series je res na vrhunski ravni.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Jake Kasdan
"Absolutno veličastno. Popolnoma sem navdušen nad tem, kako so videti slike."

Jake Kasdan,
režiser

Matt Tolmach
"Tako natančen je in živahen, poleg tega zvok prihaja iz zaslona."

Matt Tolmach,
producent

Hiram Garcia
"To je prvi izdelek za široko uporabo, ki poustvari, kar smo želeli prikazati občinstvu."

Hiram Garcia
, producent

Navdih za ustvarjalce z izjemnimi slikami

Oglejte si, kaj MASTER Series z reprodukcijo finih podrobnosti barv, svetlobe ter stopnjevanja prinaša igričarjem, ki lahko uživajo v resničnosti igre Gran Turismo® tako, kot so si zamislili ustvarjalci.  

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Cognitive Processor XR™

Doživite, kar so si zamislili ustvarjalci, natančneje
kot kdaj koli prej

Naš cilj je na kar najbolj pristen način prikazati avtorjevo vizijo na zaslonu. To lahko uresničimo s procesorjem Cognitive Processor XR™, s katerim zagotovimo povsem novo raven izrazne moči naših televizorjev, ki je tako blizu namenu filmskih ustvarjalcev, kot je bilo sploh kdaj mogoče.

Naši strokovnjaki, od objektiva do dnevne sobe

Leta 2000 je naša TV-ekipa začela sodelovanje z družbo Sony Pictures Entertainment pri funkciji Cinema Mode, prvi funkciji za kakovost televizijske slike, ki je bila razvita za izkušnjo domačega kina. Od takrat smo sodelovali pri standardizaciji novih oblik zapisa, kot sta 4K in HDR, ki se s filmi na domačem zaslonu še bolj približajo namenu ustvarjalca.

Strokovnjaki za to industrijo visoko cenijo MASTER Series

Oglejte si, kako dobro so vodilni filmski in televizijski poznavalci sprejeli MASTER Series.

Pot do inovativnega domačega ogleda.
Ekosistem Sony in Netflix.

V zadnjih letih je tehnologija tako napredovala, da še nikoli ni bilo mogoče tako dobro prikazati vizij in navdihov ustvarjalcev filmov tudi na televiziji. Tako lahko danes gledalci kar doma izkusijo široko paleto vsebine, napolnjene z razburljivostjo in osupljivimi slikami. Že mnoga leta sta Sony in Netflix vodilna v tej industriji in oblikujeta prihodnost televizije, saj sodelujeta z ustvarjalci in zagotavljata, da si njihove zgodbe lahko ogledajo ljubitelji razvedrila po sem svetu. Z inovativnima tehnologijama, kot sta 4K in HDR, lahko gledalci doživijo kakovostno izkušnjo kina kar v udobju svoje dnevne sobe.

Potrebujete naročnino za pretakanje vsebin Netflix

Netflix je aktivno vlagal v produkcijo izvirnih programov z najnovejšimi standardi za videoslike in skupaj s Sonyjem razvil Netflix Calibrated Mode, s katerim zagotavlja ohranjanje kakovosti slike. Ta način smo razvili prav z namenom reprodukcije enake kakovosti slike in predstavlja studijsko matrico za ocenjevanje za televizijo, da bi ohranili vizijo in namen ustvarjalca filma.

Resnično partnerstvo

Preverite, kako sta Netflix in Sony obvladala barvo, kontrast in gibanje v dnevni sobi z načinom Netflix Calibrated Mode, da lahko uživate v razvedrilu tako, kot so si zamislili ustvarjalci.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Pristno razvedrilo

Z Netflix Calibrated Mode ima gledalec možnost ogleda nadaljevank, filmov, dokumentarnih serij in drugih zgodb, tako kot so bile izvirno ustvarjene in prikazane.

Televizija studijske kakovosti 

MASTER Series lahko vsebino, ustvarjeno za TV, prikaže v idealnem stanju, saj zagotavlja kakovost slike, ki se zelo približa kakovosti glavnega monitorja, ki ga za standardno referenco uporabljajo v studiih za filmsko režijo. 

Domači kinematografski užitki

Ljubitelji razvedrila lahko zdaj v tej izkušnji uživajo kar doma, saj MASTER Series skupaj z načinom Netflix Calibrated Mode zvesto prikaže vizualne učinke, s katerimi zgodbe oživijo.

Obvladovanje umerjanja, ključ do brezhibnih barv

Kaj je tisto, kar ljudi privlači v filmih? Ustvarjalni proces vključuje veliko elementov, kot so scenariji, mizanscena, urejanje in barvni prehodi. Zgodba ustvarjalca oživi ob zvesti reprodukciji teh elementov na TV-zaslonu, kar zagotavlja pristno vizualno in občuteno doživetje. Natančna reprodukcija barv je ključna, saj razkriva obrazne izraze igralcev, prikrite s sencami, fine podrobnosti v spontanih prebliskih in fine prehode iz temnega v svetlo. Nastavitev beline in enakomernost slike sta v seriji MASTER Series natančno umerjeni v tovarni, kar izpolnjuje potrebe poklicnih ustvarjalcev in zagotavlja dosledno visoko stopnjo učinkovitosti.

Logotip programske opreme CalMAN
Ohranja strast ustvarjalcev

MASTER Series za obvladovanje barvnih različic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visoko zmogljive programske opreme Calman za samodejno umerjanje. Zagotavlja umerjanje brez primerjave in zmogljivost natančnih nastavitev, kar z običajnimi nastavitvami slike enostavno ni mogoče. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sčasoma pride. MASTER Series podpira programsko opremo Calman, zato lahko kupci izkoristijo vse njene prednosti, ki so jih vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji ter delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno barvno natančnost z umerjanjem v domačem okolju.

Prenos brošure
Calman za umerjanje televizorjev BRAVIA