Skoči na vsebino
Naglavne Slušalke

Slušalke Bluetooth

Z našimi slušalkami Bluetooth lahko enostavno poslušate glasbo v predvajalniku mp3 ali pametnem telefonu. V nadaljevanju lahko izveste več in najdete idealne slušalke zase.

Vstopite v svet brez kablov

Zasnova naših slušalk Bluetooth omogoča svobodno in priročno uporabo. S številnimi funkcijami, kot so velike pogonske enote, izjemno široka frekvenca in vrhunska tehnologija za izboljšavo zvoka, so skladbe izjemno kakovostne.

Moški med tekom uporablja slušalke Bluetooth
Moški med gibanjem nosi Sonyjeve najboljše slušalke Bluetooth

Vzpostavite povezavo

Z našimi najboljšimi slušalkami Bluetooth uživajte v vrhunskem zvoku. Povežite jih s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom in predvajalnikom mp3 za enostavno poslušanje glasbe. Se gibljete? Odločite se za izjemno prenosne ušesne čepke Bluetooth.

Uživajte v zvoku visoke ločljivosti

Skladbe z izbranimi modeli slušalk Bluetooth poslušajte z zvokom visoke ločljivosti, ki prekaša kakovost CD-jev in poudarja tudi najmanjše podrobnosti glasbe. Dodatne funkcije, kot je DSEE, izboljšajo vsak ton za pristnejše poslušanje.

Sonyjeve najboljše slušalke Bluetooth z zvokom visoke ločljivosti
Sonyjeve črne ušesne slušalke Bluetooth

Kakovostni deli

Privoščite si naše ušesne slušalke Bluetooth in uživajte v izjemnem zvoku. Zaradi zmogljivih pogonskih enot je glasba vedno čista in podrobna. Visoka frekvenca naših slušalk Bluetooth pri vsaki glasnosti zagotavlja vrhunske nizke in visoke tone.

Nova kakovost nizkih tonov

Popestrite si trenutek z našimi najboljšimi slušalkami Bluetooth in uživajte v intenzivnih nizkih tonih. Nadzor ritmičnega odziva z oblikovanimi zračniki odpravlja popačenje in izboljša pretok zraka za optimalne nizke frekvence in natančnejše ritme.

Moški uporablja ušesne slušalke Bluetooth
Sonyjeve črne slušalke Bluetooth s telefonom 

Enostavno priročni

Olajšajte si življenje s slušalkami Bluetooth. Brezžične slušalke lahko enostavno povežete s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali predvajalnikom mp3. Želite preskočiti skladbo ali sprejeti klic? Uporabite vgrajene gumbe in mikrofon.