SLUŠALKE

Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3

XBA-H3
Slika Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3

PMPC

€ 329,00

(z DDV)
Slike Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3
Slike Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3
Slike Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3
Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3 v akciji
Ušesne slušalke s pogonsko enoto Balanced Armature H3 v akciji
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Vrhunski zvok iz ušesnih slušalk

Ušesne slušalke osnovnega razreda imajo samo eno pogonsko enoto. Sony vam vrhunski zvok zagotavlja s slušalkami XBA-H3 s tremi pogonskimi enotami. To zagotavlja frekvenčni odziv 3–40.000 Hz za zvok HD.

Širši zvočni spekter

S širšim frekvenčnim razponom in prefinjenimi pogonskimi enotami XBA-H3 zagotavlja zvok visoke ločljivosti, ki je skoraj povsem enak živemu nastopu.

Sonyjev sistem hibridnih pogonskih enot

Vsaka od treh pogonskih enot pokriva določen del frekvenčnega razpona za bogate nizke, natančne srednje in kristalno jasno visoke tone.

V avdiofilskem zvoku

Zvok visoke ločljivosti – zdaj iz ušesnih čepkov

Večina ljudi sliši samo frekvenčni razpon 20–20.000 Hz, te slušalke pa dejansko predvajajo 3–40.000 Hz. Infrardečih in ultrazvočnih frekvenc ne slišimo, ampak jih občutimo. To zagotavlja izjemo doživetje žive in studijske glasbe, kakršnega stisnjene digitalne datoteke in nekatere druge slušalke ne omogočajo.

Posnetek izdelka XBA
Odličen zvok, izjemna ergonomika

Ušesni čepki slušalk XBA-H3 poleg vrhunskega zvoka odlikujejo tudi številne pomembne značilnosti, ki zagotavljajo udobje in prilagodljivost.

Premišljena zasnova

Odkrijte ušesne slušalke, ki so prilagojene vašim zahtevam. Vrhunski zvok visoke ločljivosti in vsestranska zasnova omogočata izjemne užitke ob poslušanju glasbe med gibanjem.

Možnosti za vaše potrebe

Slušalke XBA-H3 imajo dva snemljiva kabla, enega z vgrajenim mikrofonom in regulatorjem glasnosti in enega brez, uporabite pa lahko želenega in se osredotočite na glasbo in sprejmete morebitne klice.

Podpora za klicanje

S Sonyjevim vgrajenim daljinskim upravljalnikom/mikrofonom lahko v programu Android ali iOS prostoročno opravljate klice in upravljate glasnost.

XBA H3
Poiščite prave zase

Za optimalno udobje in kakovost zvoka so priloženi silikonski ušesni čepki v štirih velikostih, ki so mehki in zagotavljajo dobro izolacijo šuma iz okolice.

Izpopolnjeno prenosno poslušanje

Ker je vsako uho drugačno od drugega, imajo slušalke XBA-H3 s silikonom prekrite ušesne zanke Teknorote® iz spominske smole za udobno in zanesljivo prileganje na vsa ušesa.

Specifikacije in funkcije

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Sistem hibridnih pogonskih za globoke nizke in jasne visoke tone

  • Združljivo s pametnim telefonom z vgrajenim daljinskim upravljalnikom/mikrofonom

  • Nadzor ritmičnega odziva zmanjšuje popačenje zaradi izrazitih nizkih tonov

  • Udobni ušesni čepki za zanesljivo namestitev z ušesno zanko

Pogonska enota
Hibridna 3-sistemska pogonska enota HD – 16 mm dinamična + 2 x Balanced Armature
Frekvenčni odziv
3–40.000 Hz
Dolžina kabla
1,2 m

Kaj je v škatli?

Hibridni silikonski gumijasti ušesni čepki (velikosti SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Ušesni čepki iz silikonske pene (velikosti SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Kaseta za prenašanje, Zaponka, Sistem za prilagoditev kabla, Snemljiv kabel ušesne zanke z daljinskim upravljalnikom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov