Naglavne Slušalke

Slušalke z odpravljanjem šumov

Z našimi odličnimi slušalkami z odpravljanjem šumov se lahko posvetite glasbi in pozabite na motnje. V nadaljevanju lahko izveste več in odkrijete idealne slušalke za svoj življenjski slog.

Samo glasba

Uživajte v odličnem zvoku brez motenj. Z našimi najboljšimi slušalkami z odpravljanjem šumov se lahko povsem posvetite glasbi. Od ušesnih čepkov z odpravljanjem šumov do naglavnih modelov s povezavo Bluetooth – na voljo so vam različni slogi.

Moški uporablja slušalke z odpravljanjem šumov med gibanjem
Ženska uporablja slušalke z odpravljanjem šumov
Poslušajte, kot še niste

Z našimi slušalkami z odpravljanjem šumov je vsaka skladba prijetno doživetje. Ker odpravijo do 99,7 % šumov iz okolice, se lahko povsem posvetite glasbi. Čakate klic? Izklopite funkcijo za odpravljanje šumov in se posvetite svetu.

Samo najboljše

Glasbo izboljšajte s slušalkami z odpravljanjem šumov z najnovejšimi Sonyjevimi zvočnimi tehnologijami. Naše slušalke s širokim frekvenčnim razponom in zmogljivimi pogonskimi enotami in neodima pristno predvajajo vsak ton za izjemno kakovosten zvok.

Moški nosi Sonyjeve najboljše slušalke z odpravljanjem šumov
Zasnovano za udobje

Z našimi slušalkami z odpravljanjem šumov, ki so na voljo v več barvah, imajo ušesne blazinice in zložljivo zasnovo za enostavno shranjevanje, glasbo poslušajte popolnoma udobno. Imajo tudi mehke silikonske ušesne čepke v treh velikostih.

Sonyjeve ušesne slušalke z odpravljanjem šumov
Sonyjeve slušalke z odpravljanjem šumov
Dolgotrajna zmogljivost

Nadenite si slušalke z odpravljanjem šumov in več ur uživajte v glasbi. Izbrani modeli imajo baterijo za do 80 ur uporabe z enim polnjenjem, zato se lahko s slušalkami odpravite kamorkoli. Ko morate napolniti baterijo, priključite polnilnik USB.