SLUŠALKE ZA IGRANJE IGER

Žične slušalke za igranje INZONE H3

INZONE H3
Slika Žične slušalke za igranje INZONE H3

PMPC

€ 80,00

(z DDV)
INZONE H3 – posnetek pod kotom od strani z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
INZONE H3 – posnetek od spredaj z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
INZONE H3 – posnetek od strani z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
INZONE H3 – posnetek pod kotom z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
Bolje slišite, osvojite več

Slušalke INZONE H3 so elegantne, udobne in spremlja jih izjemna kakovost zvoka. 360 Spatial Sound za igranje vam omogoča še bolj natančno poslušanje ter hitrejše zaznavanje tarč ali nasprotnikov kot kdajkoli prej. 

• Izjemna kakovost zvoka

• Preklopni usmerjen mikrofon s funkcijo utišanja

• Osebno prilagojen 360 Spatial Sound za igranje

• Nastavitve INZONE Hub z možnostjo prilagajanja

• Udobno igrajte več ur

Z natančnim zaznavanjem tarč se boste prvi odzvali na situacijo

Zaslišite jih, preden vas vidijo. S funkcijo 360 Spatial Sound za igranje in našo preizkušeno tehnologijo lahko zaznate, kje so nasprotniki in kako daleč so. Razkrili boste lahko tudi igralce, v senci oziroma za stenami in ovirami.

Slika osebe, ki jo obkrožajo zvočni valovi, nosi slušalke Sony INZONE na vijoličnem ozadju
Stranska slika osebe z mobilnim telefonom na ušesu. Zaslon telefona kaže uho, ki ga obkroža modra svetloba
360 Spatial Sound za igranje

Naša tehnologija 360 Spatial Sound za igranje, ki se aktivira v programu INZONE Hub, predstavlja novo razvit virtualizator za igranje, ki reproducira prostorski zvok iz večkanalnega zvočnega signala, kot so to želeli ustvarjalci igre. 

360 Spatial Sound Personalizer

Aplikacija za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer zagotovi prostorski zvok, ki je optimiziran obliki vašega ušesa za resnično osebno prilagojeno igranje.

Izkusite tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje

Želite preizkusiti naš prostorski zvok na svojih najljubših napravah? Nadenite si slušalke in se potopite. Občutite natančen izraz položaja, gibanja in dodatnih informacij o svojem nasprotniku.

Napredna tehnologija optimizira kakovost zvoka

Naše slušalke INZONE H3 smo zasnovali tako, da v življenje obudijo zvočno podlago vaše igre. Simetrična akustična struktura je dovolj prilagodljiva, da se prilega številnim različnim oblikam in velikostim glav ter hkrati izboljša kakovost in natančnost prostorskega zvoka.

Mogočni nizki toni 

Vodi na ohišju slušalk INZONE H3 uravnavajo in optimizirajo nizkofrekvenčno reprodukcijo zvoka za izjemno realistične nizke tone pri zvokih, kot so eksplozije in delovanje motorjev. Prisluhnite drami in intenzivnosti sveta iger v vaši okolici.

Slika kabla Sony USB DAC na belem ozadju
Jasnejši signal za boljše igranje

Izkusite nov nivo pristnega igranja s priloženo enoto USB DAC, zasnovano posebej za slušalke INZONE H3. USB DAC je opremljen visokokakovostnim ojačevalnikom z dobrim razmerjem med signalom in šumom, ki zagotovi kristalno jasen zvok. Z natančno postavitvijo in določanjem razdalje zvoka boste nadgradili svojo igralno izkušnjo v različnih žanrih, še posebej prvoosebnih streljankah.

Udobno igrajte več ur

Slušalke INZONE H3 smo zasnovali za udobje, tudi med daljšimi igralnimi sejami. Slušalke so zasnovane za varno in stabilno nošenje z minimalnim pritiskanjem ob straneh – pripravljene na večurno akcijo.

Popolno objamejo vašo glavo

Široko in mehko oblazinjenje naglavnega traku enakomerno razporedi težo po celotni glavi za dolgotrajno udobje med nošenjem.

Tesno se prilega okrog vaših ušes

Gladke ušesne školjke iz najlona so oblikovane tako, da zmanjšajo pritisk na vaša ušesa z optimizacijo stika s stranskim delom glave. Ta izjemno udoben material za ušesne školjke je zasnovan za stabilnost in zvočno izolacijo.

Igranje po vaši meri

Naša programska oprema za osebne računalnike INZONE Hub vam omogoča osebno prilagoditev vaše izkušnje INZONE H3 z nastavitvijo različnih načinov delovanja, kar vključuje tudi različne nastavitve zvoka in strojne opreme. Zvočne frekvence natančno prilagodite svoji igri za več jasnosti in boljše vzdušje prek funkcije izenačevalnika.

Popeljite svojo ekipo do zmage z jasno komunikacijo

Jasno in odločno usklajujte misije. Prilagodljiv usmerjen mikrofon z možnostjo preklopa navzgor in funkcijo utišanja vam omogoča enostavno komunikacijo s člani ekipe med igranjem.

Usmerjen na zvok osredotočen mikrofon

Visoko kakovosten usmerjen mikrofon, oblikovan tako, da ga lahko približate ustom, zagotavlja, da boste vedno jasno slišni. Ker je mikrofon usmerjen v samo eno smer, jasno posname vaš glas celo med najbolj kaotičnimi trenutki igranja.

Bližnji posnetek slušalk INZONE H3 s prikazom ušesnih školjk in usmerjenega mikrofona, ki je podaljšan v levo
Logotip certifikata za Discord
S certifikatom za Discord

Slušalke potrjeno dobro delujejo v storitvi za glasovno, video in besedilno komunikacijo za glasovni klepet s prijatelji brez motenj med igranjem spletnih iger.

Enostavna ovalna zasnova za preprosto upravljanje

Naše slušalke INZONE H3 imajo ergonomsko zasnovane upravljalne gumbe in stikala, da boste med igranjem lahko enostavno spreminjali funkcije in nastavitve. Vrtljivi gumb ponuja štrlečo zasnovo za enostavno delovanje. Spoji kabla so izjemno trpežni za brezskrbno igranje.

Upravljalni elementi na levi strani

Na levi ušesni školjki so glavne upravljalne funkcije in elementi, vključno z vrtljivim gumbom za glasnost in usmerjenim mikrofonom. Vsi so enostavno dostopni med igranjem.

Leva ušesna školjka z lokacijo vrtljivega gumba in usmerjenega mikrofona
Oglejte si slušalke INZONE H3
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso lepi zgolj na pogled, so tudi prijazni do okolja. Embalaža izdelka INZONE H3 ne vsebuje plastike. Uporablja samo reciklirane materiale in netkano celulozo, kar odraža predanost družbe Sony k zmanjšanju vpliva naših izdelkov in praks na okolje.

Tri ploščice z izbiro trajnostnih materialov
Skupinski posnetek s prikazom slušalk in USB-ENOTE ZA ZVOK
Kaj je v škatli

Odprite embalažo svojih slušalk H3 in odkrili boste USB-ENOTO ZA ZVOK.

Izostrite svoje čute z monitorji za igranje INZONE

Naši monitorji INZONE izboljšajo vašo izkušnjo igranja, da boste v celoti izkoristili vse svoje sposobnosti.Specifikacije in funkcije

Pripravite se na misije z žičnimi slušalkami za igranje Sony INZONE H3. Slušalke imajo funkcijo 360 Spatial Sound za igranje, zato so popolne za igralce.
  • Tehnologija 360 Spatial Sound za igranje in natančno zaznavanje nasprotnikov

  • Mehko oblazinjenje naglavnega traku in udobne ušesne školjke iz gladkega najlona

  • Usmerjen mikrofon za ekipno komunikacijo brez motenj

  • Enostavno upravljanje z več krmilnimi gumbi

  • Prilagodite nastavitve s programsko opremo za osebne računalnike INZONE Hub

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju