SLUŠALKE ZA IGRANJE IGER

Brezžične slušalke za igranje INZONE H7

INZONE H7
Slika Brezžične slušalke za igranje INZONE H7

PMPC

€ 200,00

(z DDV)
INZONE H7 – posnetek pod kotom od strani z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
INZONE H7 – posnetek od spredaj z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
INZONE H7 – posnetek od strani z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
INZONE H7 – posnetek pod kotom z iztegnjenim mikrofonom proti levi strani
Uradni partner za slušalke v VALORANT Champions Tour    
Natančen zvok. Boljše igranje. 

Slušalke za igranje iger INZONE H7 so dovolj udobne za večurno nošenje in z izjemno kakovostjo zvoka, zato so popoln partner za katero koli igro. S tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje, ki omogoči še bolj natančno poslušanje ter zaznavanje tarč ali nasprotnikov, boste imeli vedno krit hrbet.

• Izjemna kakovost zvoka

 • Preklopni usmerjen mikrofon s funkcijo utišanja 

• Osebno prilagojen 360 Spatial Sound za igranje

 • Nastavitve INZONE Hub z možnostjo prilagajanja

• Udobno igrajte več ur 

• Popolno za PlayStation®5

Oglejte si slušalke INZONE H7
Z natančnim zaznavanjem tarč se boste prvi odzvali na situacijo

Zaslišite jih, preden oni zaslišijo vas. S funkcijo 360 Spatial Sound za igranje in našo preizkušeno tehnologijo strojne opreme lahko zaznate, kje so nasprotniki in kako daleč so. Celo igralci, ki se skrivajo v senci oziroma za stenami in ovirami, ne morejo dolgo ostati skriti.

Odkrijte tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje

Naša tehnologija 360 Spatial Sound za igranje, ki se aktivira v programu INZONE Hub, predstavlja novo razvit virtualizator za igranje, ki reproducira prostorski zvok iz večkanalnega zvočnega signala, kot so to želeli ustvarjalci igre. Poleg tega boste z aplikacijo za pametne telefone 360 Spatial Sound Personalizer pridobili prostorski zvok, ki je optimiziran obliki vašega ušesa za resnično osebno prilagojeno igranje.

Izkusite tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje

Želite preizkusiti naš prostorski zvok na svojih najljubših napravah? Nadenite si slušalke in se potopite. Občutite natančen izraz položaja, gibanja in dodatnih informacij o svojem nasprotniku.

Napredna tehnologija optimizira kakovost zvoka

Naše slušalke INZONE H7 smo zasnovali tako, da v življenje obudijo zvočno podlago vaše igre. Simetrična akustična struktura je dovolj prilagodljiva, da se prilega številnim različnim oblikam in velikostim glav ter hkrati izboljša kakovost in natančnost prostorskega zvoka.

Pristna poustvaritev čisto vsakega zvoka iz igre

Pri zasnovi membrane slušalke INZONE H7 smo uporabili naše znanje s področja glasbenih slušalk. Njena edinstvena oblika omogoča verno reprodukcijo zvokov pri zelo visokih frekvencah ter pristne nizke frekvence za izjemno realistično izkušnjo med igranjem.

Mogočni nizki toni 

Vodi na ohišju slušalk INZONE H7 uravnavajo in optimizirajo nizkofrekvenčno reprodukcijo zvoka za izjemno realistične nizke tone pri zvokih, kot so eksplozije in delovanje motorjev. Prisluhnite drami in intenzivnosti sveta iger v vaši okolici.

Udobno igrajte več ur

Slušalke INZONE H7 smo zasnovali za udobje, tudi med daljšimi igralnimi sejami. Slušalke so zasnovane za varno in stabilno nošenje z minimalnim pritiskanjem ob straneh – pripravljene na večurno akcijo.

Popolno objamejo vašo glavo

Široko in mehko oblazinjenje naglavnega traku enakomerno razporedi težo po celotni glavi za dolgotrajno udobje med nošenjem.

Tesno se prilega okrog vaših ušes

Gladke ušesne školjke iz najlona so oblikovane tako, da zmanjšajo pritisk na vaša ušesa z optimizacijo stika s stranskim delom glave. Ta izjemno udoben material za ušesne školjke je zasnovan za stabilnost in zvočno izolacijo.

Popeljite svojo ekipo do zmage z jasno komunikacijo

Jasno in odločno usklajujte misije. Prilagodljiv usmerjen mikrofon z možnostjo preklopa navzgor in funkcijo utišanja vam omogoča enostavno komunikacijo s člani ekipe med igranjem.

Usmerjen na zvok osredotočen mikrofon

Visoko kakovosten usmerjen mikrofon, oblikovan tako, da ga lahko približate ustom, zagotavlja, da boste vedno jasno slišni. Ker je mikrofon usmerjen v dve smeri, jasno posname vaš glas celo med najbolj kaotičnimi trenutki igranja.

Bližnji posnetek slušalk INZONE H7 s prikazom ušesnih školjk in usmerjenega mikrofona, ki je podaljšan v levo
Logotip certifikata za Discord
S certifikatom za Discord

Slušalke potrjeno dobro delujejo v storitvi za glasovno, video in besedilno komunikacijo za glasovni klepet s prijatelji brez motenj med igranjem spletnih iger.

Prosto igrajte – brez žic, brez zamika

Naše brezžične slušalke za igranje INZONE H7 vam omogočijo svobodno igranje, saj vam ni treba misliti na moteče kable. Zahvaljujoč nizkemu zamiku ne boste nikoli nič zamudili, saj sta zvok in slika izjemno dobro sinhronizirana. 

Prebijte se skozi ves dan misij

Uživajte v igranju podnevi in celo ponoči z največ 40 urami neprekinjenega igranja z enim polnjenjem. 

Enostavna ovalna zasnova za preprosto upravljanje

Naše slušalke INZONE H7 imajo ergonomsko zasnovane upravljalne gumbe in stikala, da boste med igranjem lahko enostavno spreminjali funkcije in nastavitve. 

Upravljalni elementi na levi strani

Na levi ušesni školjki so glavni upravljalni elementi, vključno z vrtljivim gumbom za glasnost in utišanjem mikrofona. Za utišanje zgolj preklopite mikrofon navzgor. Na voljo je tudi usmerjen mikrofon in USB-vrata z LED-indikatorjem polnjenja. 

Leva ušesna školjka z lokacijo vrtljivega gumba za glasnost, utišanjem mikrofona, usmerjenim mikrofonom in USB-vrati
Desna ušesna školjka s prikazom gumba za ravnovesje igra/klepet, vklop/izklop in Bluetooth
Upravljalni elementi na desni strani

Na desni ušesni školjki je gumb za ravnovesje igra/klepet ter gumba za vklop/izklop in Bluetooth

Igranje po vaši meri

Naša programska oprema za osebne računalnike INZONE Hub vam omogoča osebno prilagoditev vaše izkušnje INZONE H7 z nastavitvijo različnih načinov delovanja, kar vključuje tudi različne nastavitve zvoka in strojne opreme. Zvočne frekvence natančno prilagodite svoji igri za več jasnosti in boljše vzdušje prek funkcije izenačevalnika.

Popolno za PlayStation 5®

INZONE H7 vam omogoča uživanje v pristnem zvoku Tempest 3D AudioTec sistema PlayStation® 5 za igranje z boljšim prostorskim učinkom. Deluje brez motenj s konzolami PlayStation®5 in zagotavlja posebne funkcije na PS5™ za izboljšano učinkovitost delovanja.

Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso lepi zgolj na pogled, so tudi prijazni do okolja. Embalaža izdelka INZONE H7 ne vsebuje plastike. Uporablja samo reciklirane materiale in netkano celulozo, kar odraža predanost družbe Sony k zmanjšanju vpliva naših izdelkov in praks na okolje.

Tri ploščice z izbiro trajnostnih materialov
Skupinski posnetek s prikazom slušalk, USB-sprejemnika in polnilnega kabla
Kaj je v škatli

Odprite embalažo svojih slušalk INZONE H7, ki vključuje kabel za polnjenje USB-C (1,5 m) in USB-sprejemnik.

Izostrite svoje čute z monitorji za igranje INZONE

Naši monitorji INZONE izboljšajo vašo izkušnjo igranja, da boste v celoti izkoristili vse svoje sposobnosti.Specifikacije in funkcije

Zaznajte nasprotnike z brezžičnimi slušalkami Sony INZONE H7. Z udobjem in tehnologijo 360 Spatial Sound za igranje boste pripravljeni na vsako misijo.
  • Tehnologija 360 Spatial Sound za igranje in natančno zaznavanje nasprotnikov

  • Mehko oblazinjenje naglavnega traku in udobne ušesne školjke iz gladkega najlona

  • Usmerjen mikrofon za ekipno komunikacijo brez motenj

  • Brezžična povezljivost z USB-sprejemnikom in povezavo Bluetooth

  • Do 40 ur delovanja baterije

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju