Vaše izboljšane najljubše aplikacije

Z raznovrstnimi razvedrilnimi funkcijami v naših pametnih televizorjih lahko izkoristite najboljše, kar vam ponujajo vaše najljubše aplikacije.

V trgovini Google Play je na voljo več kot 7000 aplikacij in iger za vašo televizijo    

Kinematografsko doživetje doma in filmi, na voljo v televizorju BRAVIA XR™

Vključenih je ogromno filmov, ki čakajo na vas. S Pure Stream™ ter IMAX® Enhanced v TV-jih BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, predstavljene z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka.

Izjemno doživetje z Netflixom

Daljinski upravljalnik »Priporoča Netflix«, usmerjen v TV
Naše pametne televizorje priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom ter glasovnim upravljanjem. 

Logotip za Netflix Calibrated Mode
Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Ta način je posebej oblikovan za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizorju kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

Družina s pokovko sedi pred televizijo in budno spremlja program
Filmi, kot morajo biti

S televizorjem, ki je zasnovan tako, da nudi polno kinematografsko izkušnjo, si lahko svoje priljubljene filme ogledate na povsem nov način.

Logotip tehnologije IMAX Enhanced

Nekateri Sonyjevi televizorji podpirajo tehnologijo IMAX Enhanced za visokokakovostne barve, kontrast, jasnost in zvok. S televizorjem, ki izkorišča vse prednosti vsebin standarda IMAX Enhanced, boste gotovo uživali v popolnem doživetju domačega razvedrila.

Logotip tehnologij Dolby Vision in Atmos

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Razvedrilo, ki ga obožujete. S pomočjo Googla.

Glejte več kot 700.000 filmov in TV-oddaj na enem mestu. Google TV združi najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na eno mesto ter jih razvrsti samo za vas. Poiščite vsebino z glasom. Če pa želite več priporočil, recite na primer “pokaži znanstveno-fantastične TV-oddaje”.