Pametnejša izkušnja z Android TV

Hitro in preprosto raziščite svoje najljubše aplikacije z glasovnim iskanjem brez čakanja.

5000+ aplikacij, več kot drugi pametni TV-ji

Poiščite več informacij v trgovini Google Play

Izjemno doživetje z Netflixom

Priporoča Netflix
Naše televizorje Android TV priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom ter glasovnim upravljanjem.

Netflix Calibrated Mode
Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Ta način je posebej razvit za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizijskem zaslonu kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

Dolby Vision in Dolby Atmos
Preizkusite popolno doživetje, ki ga ponuja Dolby

Izbrani televizorji Android podpirajo tehnologiji Dolby Vision® in Dolby Atmos®, s katerima je vaše doživetje ob gledanju popolno, zvok pa povsod okoli vas.

Enostavno upravljanje več naprav s pametnim daljinskim upravljalnikom
Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na pametni televizor OLED prek HDMI priključite digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Deluje s funkcijo Apple AirPlay/Apple
S Chromecast built-in pošljete vsebine na večji zaslon

S storitvijo Chromecast built-in lahko najljubše videoposnetke, igre in aplikacije v mobilni napravi predvajate s televizorjem v polni kakovosti. Dotaknite se gumba za prenašanje na zaslonu naprave Android ali iOS in si vsebine oglejte na velikem zaslonu. Prenesite vsebine in nadaljujte z brskanjem s telefonom ali tabličnim računalnikom.

Logotip Chromecast built-in