Razvedrilo, ki ga obožujete. S pomočjo Googla.

Glejte več kot 700.000 filmov in TV-oddaj na enem mestu. Google TV združi najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na eno mesto ter jih razvrsti samo za vas. Povejte želeni naslov, da ga poiščete. Če pa želite več priporočil, recite na primer “pokaži znanstveno-fantastične TV-oddaje”."

5000+ aplikacij, več kot drugi pametni TV-ji

Poiščite več informacij v trgovini Google Play

Filmi in oddaje, izbrani samo za vas

Odkrijte nove filme in oddaje s predlogi, ki temeljijo na ogledani vsebini in vaših zanimanjih. Vsebino lahko dodate tudi na seznam za gledanje neposredno v telefonu, da bodo vaša priporočila vedno posodobljena.

Izjemno doživetje z Netflixom

Priporoča Netflix
Naše pametne televizorje priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom ter glasovnim upravljanjem.

Netflix Calibrated Mode
Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Ta način je posebej razvit za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizijskem zaslonu kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

Dolby Vision in Dolby Atmos
Preizkusite popolno doživetje, ki ga ponuja Dolby

Izbrani pametni televizorji podpirajo tehnologiji Dolby Vision® in Dolby Atmos®, s katerima je vaše doživetje ob gledanju resnično imerzivno, zvok pa povsod okoli vas.

Pameten daljinski upravljalnik se brezžično poveže s PS4, predvajalnikom Blu-ray, TV-jem, sprejemnikom in zvočnikom.
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse pametne naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor s TV-oddajami in filmi.

Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Pametna telefona, ki oddajata sliko mačke in kajakaša na Sonyjevem televizorju prek aplikacij Apple AirPlay in Chromecast
Android TV z vsebino na zaslonu in slikami, na katerih sta prikazana ženska, ki upravlja TV z glasom, in oseba, ki gleda vsebino pametnega telefona na TV-ju
Uživajte v pametnejšem razvedrilu

Odkrijte več kot 400.000 filmov in-oddaj na enem mestu. Upravljajte televizor z glasovnimi ukazi ter brez težav glejte vsebino iz pametnega telefona na zaslonu televizorja.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.