Razvedrilo, ki ga obožujete. S pomočjo Googla.

Glejte več kot 700.000 filmov in TV-oddaj na enem mestu. Google TV združi najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na eno mesto ter jih razvrsti samo za vas. Poiščite naslov tako, da ga izgovorite. Lahko pa tudi pobrskate med priporočili.

Filmi in oddaje, izbrani samo za vas

Odkrijte nove filme in oddaje s predlogi, ki temeljijo na ogledani vsebini in vaših zanimanjih. Vsebino lahko dodate tudi na seznam za gledanje neposredno v telefonu, tako da so vaša priporočila vedno posodobljena.

Google Play nudi več kot 7.000 aplikacij za vaš TV

Poiščite več informacij v trgovini Google Play.

Pameten daljinski upravljalnik se brezžično poveže s PS4, predvajalnikom Blu-ray, TV-jem, sprejemnikom in zvočnikom.
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse pametne naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor s TV-oddajami in filmi.

Slika dnevne sobe, na kateri sta televizor in roka, v kateri je pametni telefon. Na obeh zaslonih je ista slika kajakašev.
Pretakajte iz naprave

Preprosto pretakajte filme, oddaje, fotografije in drugo vsebino iz telefona neposredno v televizor.

Zaslon, na katerem je prizor iz serije For All Mankind v aplikaciji Apple TV s pametnim telefonom v ospredju
Deluje z aplikacijo Apple AirPlay

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Deluje z aplikacijo Apple HomeKit

S tehnologijo Apple HomeKit lahko svoj Sonyjev TV preprosto in varno upravljate z aplikacijo Apple Home in Siri v napravah iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ali Mac. Nastavite aplikacijo Home v svojem TV-ju v nekaj preprostih korakih in jo kadarkoli upravljajte s tapanjem ali z alikacijo Siri.

Slike prikazujejo Android TV, žensko, ki uporablja glasovno iskanje za nogomet, in pretakanje vsebine iz pametnega telefona v TV s Chromecast
Uživajte v pametnejšem razvedrilu

Poenostavite svoje razvedrilno doživetje z Android TV. Več kot 400.000 filmov in oddaj na enem mestu. Prosite Google, da želite upravljati TV z glasom. Pretakajte fotografije, videe in glasbo iz naprav v TV s storitvijo Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.