Razvedrilo, ki ga obožujete. S pomočjo Googla.

Glejte več kot 700.000 filmov in TV-oddaj na enem mestu. Google TV združi najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na eno mesto ter jih razvrsti samo za vas. Poiščite naslov tako, da ga izgovorite. Lahko pa tudi pobrskate med priporočili.

Filmi in oddaje, izbrani samo za vas

Odkrijte nove filme in oddaje s predlogi, ki temeljijo na ogledani vsebini in vaših zanimanjih. Vsebino lahko dodate tudi na seznam za gledanje neposredno v telefonu, tako da so vaša priporočila vedno posodobljena.

Google Play nudi več kot 7.000 aplikacij za vaš TV

Poiščite več informacij v trgovini Google Play.

Izjemno doživetje z Netflixom

Priporoča Netflix
Naše pametne televizorje priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom ter glasovnim upravljanjem.

Netflix Calibrated Mode
Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Ta način je posebej razvit za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizijskem zaslonu kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

Dolby Vision in Dolby Atmos
Preizkusite popolno doživetje, ki ga ponuja Dolby

Izbrani pametni televizorji podpirajo tehnologiji Dolby Vision® in Dolby Atmos®, s katerima je vaše doživetje ob gledanju resnično imerzivno, zvok pa povsod okoli vas.

Pameten daljinski upravljalnik se brezžično poveže s PS4, predvajalnikom Blu-ray, TV-jem, sprejemnikom in zvočnikom.
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse pametne naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor s TV-oddajami in filmi.

Pretakajte iz naprave

Preprosto pretakajte filme, oddaje, fotografije in veliko drugega iz telefona neposredno v TV. 

Oseba drži pametni telefon s sliko kanuista, predvajane na zaslon televizije, pritrjene na steno nad leseno omaro
Slika naprave iPhone, v kateri se serija For All Mankind pretaka v TV s storitvijo Apple AirPlay s posnetkom astronavta
Deluje z aplikacijo Apple AirPlay

Apple AirPlay omogoča pretok videa in zvoka iz naprav iPhone, iPad ali Mac v TV. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, vaše priljubljene aplikacije ali celo brskalnika Safari. Dajte svoje fotografije v skupno rabo za vse v sobi.

Deluje z aplikacijo Apple HomeKit

S tehnologijo Apple HomeKit lahko svoj Sonyjev TV preprosto in varno upravljate z aplikacijo Apple Home in Siri v napravah iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ali Mac. Nastavite aplikacijo Home v svojem TV-ju v nekaj preprostih korakih in jo kadarkoli upravljajte s tapanjem ali z alikacijo Siri.

Slike prikazujejo Android TV, žensko, ki uporablja glasovno iskanje za nogomet, in pretakanje vsebine iz pametnega telefona v TV s Chromecast
Uživajte v pametnejšem razvedrilu

Poenostavite svoje razvedrilno doživetje z Android TV. Več kot 400.000 filmov in oddaj na enem mestu. Prosite Google, da želite upravljati TV z glasom. Pretakajte fotografije, videe in glasbo iz naprav v TV s storitvijo Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.