Zabava, ki jo obožujete. S pomočjo Googla.

Glejte več kot 400.000 filmov, TV epizod, TV v živo. Google TV združi najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na enem mestu ter jih razvrsti za vas. Preprosto iskanje – vprašajte Google. Zgolj recite »Hey Google, find action movies«, če želite iskati po svojih najljubših aplikacijah.

Filmi in oddaje, izbrani samo za vas

Odkrijte nove filme in oddaje s predlogi, ki temeljijo na ogledani vsebini in vaših zanimanjih. Vsebino lahko dodate tudi na seznam za gledanje neposredno v telefonu, da bodo vaša priporočila vedno posodobljena.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Vsebina

Več kot 10.000 aplikacij in iger v vašem TV

Pogled na televizor pod kotom s posnetkom zaslona filma »SPIDER-MAN: Popotovanje skozi Spider-svet« in barvitim zvezdnim sijem zadaj
Uživajte v kinematografskem doživetju in filmih s televizorji BRAVIA™

Takoj uživajte v najbolj priljubljenih filmih z aplikacijo SONY PICTURES CORE. BRAVIA TV so priložene kreditne točke za filme za ogled nekaterih najnovejših izdaj. Unovčite do 15 filmov in uživajte v največ 24 mesecih dostopa do izbora do 100 redno posodobljeni filmov.  

Aplikacija SONY PICTURES CORE zagotovi kinematografsko doživetje v vašem domu

Na tak način naj bi uživali v filmih. Umerjeni način aplikacije SONY PICTURES CORE smo razvili skupaj z našimi inženirji in strokovnjaki Sony Pictures, da v vašo dnevno sobo pripeljemo obdelavo slike studijske kakovosti.

Logotip Sony Pictures Core na črnem ozadju
Glejte Netflix v studijski kakovosti s samodejno optimizirano vsebino

Glejte Netflix v povsem novi luči. Način Netflix Adaptive Calibrated Mode je družba Sony zasnovala v sodelovanju z Netflixom. Zagotavlja obdelavo studijske kakovosti v domačem okolju, saj se svetlost samodejno prilagaja pogojem v prostoru.

Dve osebi sedita na kavču in gledata stensko nameščen televizor s posnetkom zaslona oddaje »Izgubljeni v vesolju« in logotipom Netflix spodaj desno
Posnetek zaslona z liki iz nanizanke »The Wheel of Time« in logotipom Amazon Prime spodaj
Sony in Prime Video zagotavljata studijske slike v vašem domu

Glejte filme, oddaje, šport v živo kot so si zamislili ustvarjalci. Z umerjenim načinom Prime Video se nastavitve samodejno umerijo na to, kar gledate, vključno s športnimi dogodki v živo za studijsko kakovost Prime Video v vašem domu.

Pristna filmska izkušnja

Izkusite resnično nepozabne filme doma. Naš televizor podpira stroge standarde IMAX® Enhanced, DTS:X®, Dolby Vision® in Dolby Atmos® za neverjetno pristno in izjemno doživetje gledanja.

Pogled na kino dvorano z vrstami rdečih sedežev in kinematografskim zaslonom z astronavtom v vesolju
Posnetek zaslona vsebine za otroke v storitvi Google TV
Televizor za celotno družino

Z otroškimi profili si otroci zagotovijo lastno izkušnjo Google TV – prostor, ki je samo njihov, z lastnimi aplikacijami in zabavo. Otroci se lahko odločajo med izborom igrivih avatarjev in tem, otroci pa lahko omejijo prikazane storitve za pretakanje, omejijo čas gledanja in nastavijo čas za spanje.

Bodite vedno na tekočem. Ostanite mirni.

Vse si oglejte v bolj udobni luči za brezskrbno doživetje. Nastavitev mirne slike je način kakovosti slike, ki zniža svetlost ter uporabi mehkejše barve in kontraste.

Slika treh otrok, ki sedijo na kavču in gledajo televizijo.
Control
Bližnji posnetek ženske, ki drži daljinski upravljalnik in upravlja televizor s svojim glasom.
Povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas.

Dnevna soba s pametnimi domačimi napravami, vključno z lučjo, robotskim čistilcem, varnostno kamero in pametno ključavnico
Nadzorujte svoj pametni dom z Googleovo pomočjo

Z glasovnimi ukazi lahko ustvarite popolno okoliščine ogleda. Upravljajte pametne domače naprave povsod v svojem domu. Prilagodite sobno temperaturo in osvetlitev, oglejte si, kdo je pri vhodnih vratih in več.

Povežite s storitvijo Alexa

Povežite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in uživajte v nemotenem prostoročnem upravljanju televizorja BRAVIA. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Prizor v dnevni sobi s prikazom televizorja na steni z napravo Alexa na strani
Moški drži pametni telefon pred stensko nameščenim televizorjem – oba zaslona prikazujeta isto sliko vožnje s kajakom. Logotip za Chromecast built-in je spodaj levo.
Chromecast built-in™

Pretočno predvajajte iz naprave. Preprosto pretočno predvajajte filme, oddaje, fotografije in drugo vsebino iz telefona ali tabličnega računalnika neposredno v televizor. 

Na steno nameščen TV s posnetkom zaslona glave dinozavra in roko, ki drži pametni telefon z aplikacijo na zaslonu v ospredju
Združljivo s storitvijo Apple AirPlay 2

Enostavno pretočno predvajajte v televizor iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme iz aplikacij ali brskalnika Safari. Delite fotografije s prijatelji v prostoru.  

Vprašajte Siri, če želite televizor upravljati z glasom

Enostavno in varno upravljajte Sonyjev televizor prek aplikacije Apple Home in Siri na vaši napravi Apple, ki vključuje tehnologijo Home. Svoj televizor nastavite v nekaj enostavnih korakih in ga nadzorujte z dotikom ali naročili za Siri.

Kamera
Najboljši položaj sedenja. Povsod. Vedno.

Popolnost, ne glede na to, kje ste. Zaznavanje vašega položaja, svetlosti okolja prostora in odboja od ambientalne svetlobe okolice – BRAVIA Cam™ prilagodi svetlost, kontrast, ravnovesje zvoka in glasnost za optimizirano izkušnjo ne glede na to, kje sedite.   

Pogled razdeljenega zaslona: na levi oseba med gledanjem televizije na kavču, na desni oseba, ki zapušča sobo s temnim zaslonom.
Samodejno varčevanje z energijo

Varčuje z energijo. Kamera BRAVIA Cam™ omogoča samodejni način za varčevanje z energijo, ki optimizira porabo energije tako, da samodejno zatemni zaslon, ko niste pred televizorjem.   

Pogled razdeljenega zaslona s sliko na levi, ki kaže dve osebi med ogledom televizorja na kavču, in sliko na desni, ki kaže eno od oseb, ki hodi proti televizorju s sproženim opozorilom
Opozorilo za bližino

Otroke držite korak nazaj. Z opozorilom za bližino lahko nastavite priporočeno razdaljo gledanja za otroke, funkcija pa jih opozori, če se preveč približajo televizorju. 

Oseba na kavču nadzoruje televizor s potezami
Priročen način za nadzor vašega televizorja

Tako preprosto kot premik prsta. Nadzor s kretnjami vam omogoča, da zamenjate kanale, prilagodite glasnost in še veliko drugega s preprostimi kretnjami in brez daljinskega upravljalnika. 

Videoklic na večjem zaslonu

Povežite se s prijatelji in družino na večjem zaslonu, ko svoj televizor seznanite s svojo kamero BRAVIA Cam™.    

Slika para v dnevni sobi, ki maha prijatelju med videoklepetom
Daljinski upravljalnik
TBC
Daljin. Enostavno ga je najti, očistiti in uporabiti.

Večnamenski. Kompakten in polnljiv vrhunski eko daljinec uporablja pribl. 80 % reciklirane plastike. Še vedno pa ga lahko zlahka uporabljate v temi, preprosto najdete in očistite ter nadzorujete vaše povezane naprave.