Razvedrilo, ki ga obožujete. S pomočjo Googla.

Več kot 700.000 filmov in TV-oddaj ter TV v živo na enem mestu.1 Google TV združi najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na eno mesto ter jih razvrsti samo za vas. Preprosto iskanje – vprašajte Google. Zgolj recite »Hey Google, find action movies«, če želite iskati po svojih najljubših aplikacijah.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Filmi in oddaje, izbrani samo za vas

Odkrijte nove filme in oddaje s predlogi, ki temeljijo na ogledani vsebini in vaših zanimanjih. Vsebino lahko dodate tudi na seznam za gledanje neposredno v telefonu, da bodo vaša priporočila vedno posodobljena.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Več kot 10.000 aplikacij in iger v vašem TV

Bližnji posnetek ženske, ki drži daljinski upravljalnik in upravlja televizor s svojim glasom.
Povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas.

Dnevna soba s pametnimi domačimi napravami, vključno z lučjo, robotskim čistilcem, varnostno kamero in pametno ključavnico
Nadzorujte svoj pametni dom z Googleovo pomočjo

Z glasovnimi ukazi lahko ustvarite popolno okoliščine ogleda. Upravljajte pametne domače naprave povsod v svojem domu. Prilagodite sobno temperaturo in osvetlitev, oglejte si, kdo je pri vhodnih vratih in več.

Povežite s storitvijo Alexa

Povežite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in uživajte v nemotenem prostoročnem upravljanju televizorja BRAVIA. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Prizor v dnevni sobi s prikazom televizorja na steni z napravo Alexa na strani
Slika dnevne sobe, na kateri sta televizor in roka, v kateri je pametni telefon. Na obeh zaslonih je ista slika kajakašev.
Chromecast built-in™

Pretakajte iz naprave. Preprosto pretakajte filme, oddaje, fotografije in drugo vsebino iz telefona neposredno v televizor.

Zaslon, na katerem je prizor iz serije For All Mankind v aplikaciji Apple TV s pametnim telefonom v ospredju
Združljivo s storitvijo Apple AirPlay

Enostavno pretakajte v svoj televizor iz svoje naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme iz aplikacij ali brskalnika Safari. Delite fotografije s prijatelji v sobi.

Vprašajte Siri, če želite televizor upravljati z glasom

S storitvijo Apple Home lahko enostavno in varno nadzorujete Sonyjev televizor prek aplikacije Home in Siri na vaši napravi Apple z uporabo tehnologije HomeKit. Svoj televizor nastavite v nekaj enostavnih korakih in ga nadzorujte s tapom ali z naročili za Siri.

Televizor BRAVIA TV s pametnim telefonom v ospredju, obe napravi kažeta isto vadbo
BRAVIA podpira Apple Fitness+

Prek Apple AirPlay lahko pretakate Apple Fitness+ in si na televizorju BRAVIA ogledate informacije, kot so merilniki časa in nasveti trenerjev. Če imate Apple Watch, si lahko ogledate osebne podatke, na primer srčni utrip in porabljene kalorije.

Odkrijte nova doživetja s kamero BRAVIA CAM z zvokom in svetlostjo, optimizirano za vas

Povežite kamero Sony BRAVIA CAM s televizorjem BRAVIA XR in uživajte v televiziji na nov način. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. Televizor lahko z načinom varčevanja z energijo samodejno zatemni zaslon, ko ga ne gledate.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Slika, ki prikazuje dva sliki otroka pred televizorjem BRAVIA. En otrok je preblizu, kar sproži opozorilo za bližino.
Opozorilo za bližino

Z opozorilom za bližino lahko nastavite ustrezno razdaljo gledanja za otroka, funkcija pa vas opozori, če se preveč približa televizorju. 

Moški v dnevni sobi upravlja televizor s kretnjami
Nadzor s kretnjami

Nadzor s kretnjami vam omogoča, da zamenjate kanale, prilagodite glasnost in še veliko drugega s preprostimi kretnjami in brez daljinskega upravljalnika.

Videoklepeti s prijatelji in sorodniki na velikem zaslonu

Povežite se s prijatelji in družino na velikem zaslonu. Popestrite si zabavo tako, da TV povežete s kamero BRAVIA CAM.

Slika para v dnevni sobi, ki maha prijatelju med videoklepetom
Slika daljinskega upravljalnika z osvetljenim ozadjem v dnevnem in nočnem okolju
Enost. eleganca
Daljinski upravljalnik z osvetljenim ozadjem.

Naš vrhunski daljinski upravljalnik ima kompaktno aluminijsko zasnovo in je preprost za uporabo s poenostavljenimi gumbi in osvetlitvijo ozadja, da lahko vse skupaj jasno vidite tudi v temi.

Pogled na dnevno sobo od zgoraj z daljinskim upravljalnikom, obkroženim s krogi.
Nikoli več ne izgubite daljinskega upravljalnika

Preprosto izrecite »OK Google, find my remote« (Google, najdi daljinski upravljalnik) ali pritisnite tipko ob strani televizorja. Daljinski upravljalnik bo zazvonil in utripal, da ga lahko hitro najdete

Slika brisanja dejanskega upravljalnika do čistega
Enostavno brisanje, dolgotrajna čistoča

Poslovite se od umazanije in prahu. Ima gladko površino z nižjimi tipkami in posebno poliuretansko prevleko, ki omogoča preprosto brisanje in čiščenje. Vse tipke so prevlečene s posebnim protibakterijskim materialom.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Enostavno kot en sam dotik. Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinskim upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.