SPODBUJAJTE RADOVEDNOST

Neomejeno razvedrilo

Odkrivajte igre in fotografije, glasbo in filme, internet in aplikacije. S Sonyjevo storitvijo Android TV™ lahko vstopite v povsem nov svet razvedrila

Enostavno upravljanje z glasom

Vnašanje besedila je preteklost. Z glasovnim iskanjem lahko že samo s svojim glasom preprosto najdete odlično vsebino in ponudbe. Odkrijte vso svojo najljubšo vsebino pri več ponudnikih, vključno s storitvami Netflix, Hulu, Filmi in TV-oddajami Google Play, YouTube™ in Spotify®.

Vaš nov pametni način življenja

S storitvijo Chromecast built-in lahko vsebine pošljete na večji in boljši zaslon

S storitvijo Chromecast built-in lahko najljubše videoposnetke, igre in aplikacije v mobilni napravi predvajate s televizorjem v polni kakovosti. Dotaknite se gumba za prenašanje na zaslonu naprave Android ali iOS in si vsebine oglejte na velikem zaslonu. Prenesite vsebine in nadaljujte z brskanjem s telefonom ali tabličnim računalnikom.

  • Umerjeni način za Netflix
  • Priporoča Netflix
  • Gumb za Netflix
  • Brezplačen preskus

Neomejeno razvedrilo

S televizorjem uporabljajte najljubše aplikacije

Vse imate na dosegu prstov – najnovejše spletne filme, igre, glasbo in TV-vsebine. Na povsem nov način uživajte v številnih razvedrilnih vsebinah.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Z Apple AirPlay lahko pretakate video in zvok v svoj televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz storitve iTunes, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit