Vrhunsko razvedrilo na poti

Čaka vas cela vrsta filmov. S storitvijo SONY PICTURES CORE bo vse, kar gledate, vrhunska razvedrilna izkušnja.

Takoj uživajte v vrhunskih filmih doma ali na poti!

Vaš novi pametni telefon XPERIA vsebuje kreditne točke za filme, da si lahko takoj ogledate nekaj najnovejših izdaj in popularnih klasik doma ali na poti, tudi filme 4K HDR in IMAX® Enhanced v storitvi SONY PICTURES CORE. Izkoristite 5 kreditnih točk za filme, da jih dodate v knjižnico, in dobite 12 mesecev dostopa do izbora 100 posodobljenih filmov, ki si jih lahko ogledate kolikokrat želite. 

Zaslon 4K HDR poveča vašo izkušnjo gledanja 21:9

Z zaslonom HDR 4K z razmerjem 21:9 boste lahko najbolje uživali v filmu, saj bo slika filma zapolnila celoten zaslon telefona.

Pametna telefona Xperia – na enem se predvaja Spider-Man: No Way Home, drugi je obrnjen s kablom za slušalke
Izbirajte v največji izbiri vsebine IMAX® Enhanced v storitvi SONY PICTURES CORE

Dobite dostop do največje zbirke IMAX® Enhanced za resnično vrhunsko filmsko izkušnjo z obnovljeno kakovostjo slike in pristnim zvokom DTS®.

Dostopajte do več najljubših zgodb, likov in ustvarjalcev

Storitev SONY PICTURES CORE prinaša več sveta zabave v vašo napravo Xperia. pridobite zgodnji dostop do izbranih izdaj Sony Pictures in posnetkov iz zakulisja, ekskluzivne dodatne vsebine, interaktivne TV-serije »Silent Hill: Ascension« in več. 

Telefon Xperia, ki na zaslonu prikazuje produkcijo filma Uncharted, z opremo za snemanje filmov in Nathan Drakom
Telefon Xperia s prizorom strmoglavljenja letala iz filma White House Down in modrimi obroči na vrhu in dnu za zvok
Uživajte v najljubših filmih s pristnim zvokom

Uživajte v najljubših filmih s pristnim zvokom na poti in doma. SONY PICTURES CORE podpira DTS:X™ in Dolby Atmos® za neverjetno doživetje prostorskega zvoka. Za gledanje TV lahko uporabite tudi Chromecast.

Takoj dostopajte do svoje vsebine v svojih napravah Sony.

Takoj glejte v upravičenem televizorju BRAVIA, pametnem telefonu Xperia ali konzoli PlayStation® s storitvijo SONY PICTURES CORE. Poleg tega boste odkrili še več odličnih ponudb, vsebin in izkušenj s svojimi napravami Sony. 

BRAVIA TV zgoraj levo, telefon Xperia spodaj desno, prikazujeta SPIDER-MAN No Way Home na zaslonu z BRAVIA CORE zgoraj desno

Vse, kar morate vedeti o storitvi SONY PICTURES CORE


Izkoristite do 5 naslovov filmov (1 kreditna točka zadostuje za ogled 1 filma) iz izbora vsaj 300 filmov.

Kreditne točke za filme bodo potekle 12 mesecev po tem, ko jih boste dodali v svoj račun SONY PICTURES CORE, filme, ki jih boste unovčili, pa si lahko ogledate do 23. februarja 2028.

Uživajte v 12-mesečni naročnini za pretakanje od trenutka, ko registrirate svoj račun SONY PICTURES CORE.

Vsebina, ki je na voljo, se lahko spremeni.

Če si želite zagotoviti upravičenost do ponudb v tej promociji, morate kupiti pametni telefon Xperia, ki izpolnjuje pogoje, in se registrirati v SONY PICTURES CORE do 23. februarja 2026.

Pogoji & določila promocije SONY PICTURES CORE


1. Storitev BRAVIA CORE je postala SONY PICTURES CORE. Promocija za dostop do SONY PICTURES CORE ("Promocija") je na voljo v izbranih državah/regijah v Evropi v Sonyjevih modelih pametnih telefonov Xperia, ki so del promocije ("Upravičeni pametni telefon")

2. Nakupna cena upravičenega pametnega telefona vključuje začasen dostop do storitve SONY PICTURES CORE v skladu s spodnjimi pogoji: i) 5 kreditnih točk za filme za vaš upravičeni pametni telefon, ki jih lahko uporabite za izbor med najmanj 300 filmi (ena kreditna točka zadostuje za ogled enega filma). Kreditne točke za filme potečejo 12 mesecev po dodajanju v račun SONY PICTURES CORE ob registraciji, a si lahko ogledate filme, ki ste jih unovčili prek storitve SONY PICTURES CORE prek dostopa do pretakanja ali prenesete vsebino do 23. februarja 2028, skladno s pogoji storitve SONY PICTURES CORE; Če že imate obstoječi račun BRAVIA CORE ali SONY PICTURES CORE, registriran v kateri koli upravičeni napravi, lahko dostopate do svojih upravičenih storitev in jih unovčite prek aplikacij BRAVIA CORE ali SONY PICTURES CORE;  in ii) imate začasen dostop do vsebine naročnine za pretakanje za 12 mesecev prek naročnin za pretakanje SONY PICTURES CORE za vaš upravičeni pametni telefon. Obdobje naročnine za pretakanje se začne v trenutku registracije vašega računa SONY PICTURES CORE v upravičenem pametnem telefonu. Ob koncu obdobja naročnine za pretakanje, ki ste ga pridobili s pametnim telefonom, ki izpolnjuje pogoje, ne boste imeli več dostopa vsebin naročnine za pretakanje. Za podaljšanje velja pogodba s ponudnikom storitve BRAVIA CORE ali SONY PICTURES CORE v skladu z veljavnimi pogoji in določili. Do upravičenih storitev lahko trenutno dostopate prek aplikacij BRAVIA CORE ali SONY PICTURES CORE.

3. Če želite izkoristiti ugodnosti promocije, morate do 23. februarja 2026 v svojem pametnem telefonu, ki izpolnjuje pogoje, registrirati račun za SONY PICTURES CORE. V nasprotnem primeru bo takrat potekel vaš dostop do storitve SONY PICTURES CORE v okviru promocije. Če že imate račun BRAVIA CORE ali SONY PICTURES CORE, ustvarjen prek drugih upravičenih naprav, lahko do te promocije dostopate s prijavo v svoj obstoječi račun BRAVIA CORE ali SONY PICTURES CORE v svojem upravičenem pametnem telefonu. Ko ustvarite račun ali se v upravičeni napravi prvič prijavite kot uporabnik storitve SONY PICTURES CORE, prejmete e-poštno sporočilo s potrditvijo računa, v vaš račun pa se samodejno dodajo navedene kreditne točke za filme storitve SONY PICTURES CORE in naročnina za pretakanje. Uporabo storitve SONY PICTURES CORE urejajo pogoji uporabe, storitve in pravilnik o zasebnosti SONY PICTURES CORE. Če želite registrirati račun SONY PICTURES CORE, morate biti stari 18 let ali starejši, sprejeti morate pogoje uporabe, pogoje storitve ter pravilnik o zasebnosti storitve SONY PICTURES CORE. Če želite izkoristiti ugodnosti promocije, mora biti v upravičenem pametnem telefonu posodobljena aplikacija SONY PICTURES CORE. Najnovejša različica aplikacije SONY PICTURES CORE je na voljo v trgovini Google Play. V tej promociji ste upravičeni do enega kupona za nakup upravičenega pametnega telefona. Če kupite več kot eno napravo, se obrnite na oddelek za podporo strankam za kode bona.

4. Trenutno ni možnosti nakupa kreditnih točk v okviru te promocije. Razpoložljivi filmi se spremenijo brez obvestila. Vsi filmi so na voljo v najvišji ločljivosti (standardni ločljivosti, visoki ločljivosti, , 4K, 4K HDR ali 4K IMAX® Enhanced), razpoložljivost pa je odvisna od načina naprave, trga in filma. Izbrani filmi na voljo v razmerju 21:9. 

5. Na posamezen račun SONY PICTURES CORE lahko hkrati pretakate v največ 4 upravičenih napravah. Storitev SONY PICTURES CORE ni na voljo ali morda ni podprta v vseh državah ali jezikih. Sony ima pravico kadar koli spremeniti, začasno onemogočiti in/ali prekiniti dostop do platforme BRAVIA CORE in/ali SONY PICTURES CORE. SONY PICTURES CORE ne odgovarja za omrežne omejitve ali pasovno širino. Morda veljajo omejitve in pogoji ponudnika storitev. 

6. Sony ne zagotavlja povračil ali dobropisa za morebitna delna obdobja ali neuporabljene kreditne točke in/ali vsebino v storitvi SONY PICTURES CORE, ki si je niste ogledali. Vaš dostop do storitve SONY PICTURES CORE v okviru promocije ni prenosljiv in niste upravičeni do povračila. Kreditne točke za filme nimajo denarne vrednosti, niso upravičene do povračila in niso na voljo za prodajo ali nadaljnjo prodajo. 

7. "SONY" je registrirana bl. znamka Sony Group Corporation. »BRAVIA« in »Xperia« so (registrirane) blagovne znamke družbe Sony Group Corporation. Google TV in povezani logotipi so bl. znamke Google LLC. Google Play je blagovna znamka Google LLC. IMAX® je registrirana bl. znamka IMAX Corporation. Drugi izdelki in imena podjetij so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov. Ikone in slike so simulacija in za ponazoritev. Pridržujemo si pravice, ki niso izrecno podeljene v tem dokumentu. Vsi pogoji se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

SPIDER-MAN ACROSS THE SPIDER-VERSE: © 2023 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

GRAN TURISMO: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and TSG Entertainment II. All Rights Reserved.

THE EQUALIZER 3: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters: Afterlife: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Uncharted: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and TSG Entertainment II LLC. All Rights Reserved.