Skoči na vsebino

Predstavljeno na sejmu
CES 2017

Spodbudite svojo domišljijo in odkrijte nov svet razvedrila z našimi najnovejšimi inovacijami, povezanimi z izdelki, ki so bile predstavljene na največjem sejmu elektronike na svetu – CES 2017.

#SonyCES

A1

Razmišljajte zunaj okvirov

Vrhunska črna in popolne barve pristno prikazujejo svet. Vsaka od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik je natančno upravljana. Sonyjev televizor OLED ustvari izvrsten in neprekosljiv kontrast.


Zvok nove dimenzije

Doživite novo raven pristnega kinemtografskega domačega glasbenega sistema s tehnologijo Dolby Atmos in 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom S-Force Pro Front.

Kinematografsko vzdušje doma

Privoščite si pravo kinemtografsko doživetje s tem predvajalnikom Blu-ray 4K Ultra HD s podporo za Dolby Atmos in DTS:X.

Ustvarite svojo klubsko zabavo

Brezžični zvočnik SRS-XB40 z globokimi nizkimi toni in utripajočimi lučmi ustvari vzdušje za izjemen večerni izlet, ne glede na to, kje ste.

Uporaben fotoaparat žepne velikosti

α6500 žepne velikosti z izmenljivimi objektivi in nezmotljivim samodejnim ostrenjem, izjemno stabilnostjo ter intuitivnim delovanjem zaslona na dotik je uporaben povsod, da ne zamudite ničesar.

Osupljiva hitrost samodejnega ostrenja, kompaktna zasnova

Vrhunski kompakten RX100 V z najhitrejšim samodejnim ostrenjem (AF) na svetu in neprekinjenim fotografiranjem zagotavlja vrhunske zmogljivosti fotoaparata, potrebne za bliskovit posnetek trenutka.

Oglejte si dogajanje na sejmu CES 2017

Na letošnjem sejmu CES smo predstavili naše najnovejše in najpomembnejše izdelke. V spodnji galeriji najdete izdelke in tehnologije prihodnosti.