Potopitveno doživetje ob športu
Vaša vstopnica za prvo vrsto

Sony BRAVIA® ob uporabi naprednih tehnologij za sliko in zvok prinaša šport v vašo dnevno sobo in poskrbi za realistične upodobitve s tridimenzionalnim prostorskim zvokom.

Razmišljajte široko

V ločljivosti 4K HDR ne boste zamudili nobene akcijske podrobnosti, na velikem televizijskem zaslonu pa boste videli še več, poleg tega bodo po zaslugi naše revolucionarne tehnologije X-Wide AngleTM, ki zagotavlja sliko izjemne prepoznavne Sonyjeve kakovosti z vseh kotov gledanja, vsi v prostoru imeli dober pogled.

Nemotena zmogljivost

Nepozabni športni trenutki morajo biti prikazani jasno. S Sonyjevo tehnologijo X-Motion ClarityTM so nezamegljeni, tekoči in jasni tudi najhitrejši trenutki, ko se rušijo rekordi, tako da se lahko vživite v vsak krog, skok ter vsako zmago.

Običajen televizor
OBIČAJEN TELEVIZOR
X-Motion Clarity
TELEVIZOR S TEHNOLOGIJO X-MOTION CLARITY

SIMULIRANA SLIKA

Razburljiv zvok, vedno sinhroniziran

Za razliko od standardnih TV-jev z zvočnikom pod zaslonom naša Acoustic Multi-Audio™ na zadnji strani TV-ja vključuje zvočnika za pozicioniranje zvoka, zato zvok sledi dogajanju na zaslonu, neodvisni ojačevalniki pa izboljšajo tlak in stabilnost. Vse zveni realistično in imate občutek, da ste na domačem stadionu svoje ekipe ali na ciljni črti.

Acoustic Multi-Audio je na voljo za XH90 (65 palcev in več) ter tudi za XH95 (55 palcev in več). Nadzor neodvisnih ojačevalnikov (Bi-Amp) je na voljo za XH95 (od 55 do 75 palcev).

Sony BRAVIA®, narejen za šport
Naš najboljši 4K LCD – serija XH95

Običajni televizorji izkoriščajo eno vrsto LED-lučk. S Sonyjevo Full Array LED so ob podpori vsestransko zmogljivega Picture Processor X1™ Ultimate lučke po celotnem območju zaslona televizorja XH95 in tako razkrite vse podrobnosti tekmovanja.

Serija XH90 – šport ob polnih barvah in kontrastu

Po zaslugi našega procesorja Picture Processor X1™, razkritih najmanjših podrobnosti s tehnologijo Full Array LED, prikazanih v izjemni ločljivosti 4K Ultra HD vas bodo vsebine, prikazane na zaslonu televizorja XH90, posrkale vase.

Serija A8 – zmogljiva, lepa, privlačna

A8 ob uporabi enako zmogljivega procesorja, ki poganja naše televizorje 8K, prikazuje dogodke s sliko izjemne kakovosti OLED ob brezhibni sinhronizaciji, ki jo zagotavlja naša tehnologija Acoustic Surface AudioTM.

Mislite, da je vaš prostor premajhen? Razmislite še enkrat.

Z izboljšavami, ki jih prinašata tehnologija slike in oblikovanje, lahko izkusite prednosti velikega zaslona tudi v majhnih prostorih. Na zaslonih visoke ločljivosti lahko dogajanju sledite bližje, zaradi tanjših okvirjev pa je velikost zaslona kar največja, ne da bi se povečala skupna velikost televizijskega zaslona.

Približajte se dogajanju
Približajte se dogajanju 

Slika na današnjih televizorjih 4K z izboljšano ločljivostjo je ostra in gladka, tudi če sedite blizu zaslona ali je zaslon večji. Priporočamo vam, da je televizor v višini dveh tretjin oddaljenosti televizorja od točke gledanja. Razdalja gledanja: ①55 palcev: 100 cm ②65 palcev: 120 cm ③75 palcev: 140 cm ④85 palcev: 160 cm

Več zaslona za velikost
Več zaslona za velikost

V ponudbi najnovejših televizorjev s tanjšim okvirjem izberite takšnega z večjim zaslonom, ne da bi zato bila skupna velikost televizorja večja. Tudi vaše doživetje ob gledanju bo popolnejše, saj se boste posvetili dogajanju, ne da bi vas motil okvir.