SPREJEMNIKI A/V

5.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH590

STR-DH590
Slika 5.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH590

PMPC

€ 450,00

(z DDV)
Slike 5.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH590
Slike 5.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH590
Slike 5.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH590
Dobite celotno sliko s tehnologijo 4K

Po nadgradnji domačega kina s sprejemnikom STR-DH590 izkusite večjo, jasno sliko. 5.2-kanalni AV-sprejemnik s prehodom 4K HDR, tehnologijo Dolby Vision™ in prilagodljivim prostorskim zvokom zagotavlja pristnost filmov. Združite sistem razvedrila s tehnologijo BLUETOOTH® in več vhodi.

Visok dinamični razpon za jasno sliko

S podporo za prehod signala za visok dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti slike – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™.

STR-590 HDR
Visok dinamični razpon
STR-DH590 HDR – prehod signala
SDR
STR-DH590 – prehod 4K
Privoščite si stalno kakovost 4K 

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi sprejemnik in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter je združljiv s HDCP 2.2. 

Prilagodljiv prostorski zvok
STR-DH590 Bluetooth®
Pametnejša povezljivost Bluetooth® 

Ne le, da gramofon STR-DH590 lahko povežete prek povezave Bluetooth® in predvajate vse svoje priljubljene skladbe, s pripravljenostjo povezave Bluetooth® lahko sprejemnik vklopite tudi neposredno s povezanega pametnega ali tabličnega računalnika.

Povežite vse 

Specifikacije in funkcije

Po nadgradnji domačega kina s sprejemnikom STR-DH590 izkusite večjo, jasno sliko. 5.2-kanalni AV-sprejemnik s prehodom 4K HDR, tehnologijo Dolby Vision in prilagodljivim prostorskim zvokom zagotavlja pristnost filmov. Združite vse svoje naprave s povezljivostjo BLUETOOTH® in več vhodi.
  • 4 vhodi/1 izhod povezljivosti HDMI s prehodom 4K/60p (4:4:4) ter podporo za HDCP 2.2 in HDR

  • Prilagodljiv prostorski zvok s 5.1-kanalnim resničnim prostorskim zvokom in 2.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom

  • Enostavna povezljivost BLUETOOTH®

  • Ergonomska zasnova za prileganje medijskim enotam

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju