SPREJEMNIKI A/V

7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH750

STR-DH750
Slika 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH750

PMPC

€ 419,07

(z DDV)
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH750
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH750
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH750

Značilnosti

Bluetooth za brezžično pretakanje

Prek povezave Bluetooth® brezžično pretakajte najljubše skladbe in aplikacije. Ko je naprava združena s skoraj katerimkoli pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, lahko z njo poslušate glasbo ter celo upravljate sezname predvajanja in glasnost.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N za hitro, brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povezavo Bluetooth lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

7.2-kanalni sprejemnik za pristen prostorski zvok

S 7.2-kanalnim prostorskim zvokom, ki zapolni ves prostor, se povsem zatopite v razvedrilo. Prek posebnega kanala lahko priključite dva aktivna globokotonca in nizke tone enakomerno porazdelite po prostoru. Ko gledate filme, igrate igre ali poslušate najljubše skladbe, lahko uživate v boljšem razvedrilu.

Združite glasbo z aplikacijo SongPal

Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth® ali Wi-Fi® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

DTS-HD™ za natančen zvok studijske kakovosti

Doma uživajte v natančnem in podrobnem zvoku. Z zvokom DTS-HD Master Audio lahko poslušate originalen in nestisnjen zvok najljubših filmov Blu-ray in iz spleta prenesenih filmov, kot si je zamislil režiser. Zvok visoke ločljivosti DTS-HD omogoča neverjetno podrobno reprodukcijo za glasbene koncerte, saj vse tone predvaja v skoraj studijski kakovosti.

Dolby® TrueHD za zvok, kakršnega si je zamislil režiser

Dolby TrueHD za zvok neprekosljive kakovosti pri filmih in glasbi zagotavlja zvok brez izgube kakovosti. Z reprodukcijo zvoka, ki je identičen originalnemu studijskemu zvoku, zagotavlja neprekosljivo pristen zvok pri predvajanju plošč Blu-ray Disc™ in DVD ter prenesenih vsebinah.

Žično zrcaljenje zaslona prek povezave MHL

Vsebino pametnega telefona prek žičnega zrcaljenja MHL predvajajte na velikem zaslonu. Povsem enostavno: pametni telefon s televizorjem povežite prek vrat HDMI s podporo za povezavo MHL in zaslon mobilne naprave prikažite na televizorju. S telefonom povečujte, premikajte in izbirajte vsebine, da si jih na velikem zaslonu lahko ogledajo vsi. Prek povezave se tudi polni pametni telefon, zato mu nikoli ne zmanjka energije.

Prehod 4K za vsebine 4K

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona. Prehod 4K omogoča prenos podatkov 4K in predvajanje s televizorjem ali projektorjem 4K ob nezmanjšani kakovosti slike. Zato ta AV-sprejemnik idealno dopolnjuje trenutne in prihodnje televizorje in predvajalnike s podporo za ločljivost 4K, ki je štirikrat podrobnejša kot Full HD.

Digital Cinema Auto Calibration optimira zvok

Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) sistem za domači kino izboljša tako, da samodejno optimira zvok glede na vaš položaj sedenja v razmerju z zvočniki. S priloženim mikrofonom enostavno izmerite akustiko zvočniškega sistema in počakajte, da sistem samodejno prilagodi zvok.

HD Digital Cinema Sound® za mogočen kinematografski zvok

Doma ustvarite akustiko legendarne dvorane. Zvok HD Digital Cinema Sound® je bil razvit v sodelovanju z družbo Sony Pictures Entertainment na osnovi zvočnih lastnosti slavne dvorane Caryja Granta, v kateri snemajo zvok za hollywoodske filmske produkcije. S simulacijo položajev zvočnikov in akustike dvorane si lahko vse filme ogledate v pristnem hollywoodskem vzdušju.

Številna vrata za široko povezljivost

Sprejemnik je idealno središče, saj ima 4 vhode HDMI s prehodom za 3D in 4K ter 1 izhod HDMI (pa tudi USB, optični in koaksialni digitalni SPDIF, skupni analogni AV-priključek), zato lahko priključite predvajalnik Blu-ray Disc™ in DVD, televizor, igralno konzolo, CD-predvajalnik in druge naprave.

Specifikacije

  • Enostavna povezava Bluetooth® z NFC z enim dotikom

  • Pretakajte in upravljajte s pametnim telefonom z aplikacijo SongPal

  • DTS-HD za bogat prostorski zvok in zvok Dolby® TrueHD

  • MHL za predvajanje vsebin in polnjenje pametnega telefona

  • Povezava USB za predvajanje glasbe

Število kanalov ojačevalnika
7 kan.
Vhodni in izhodni priključki
Video vhod/izhod HDMI (4/1); kompozitni video vhod (2); kompozitni izhod za monitor (1); optični zvočni vhod (2); koaks. zvočni vhod (1); analogni zvočni vhod (4); izhod za slušalke; USB (1 spredaj: iPhone/WM); MHL (1 zadaj)
Teža (kg)
8,1 kg
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju