SPREJEMNIKI A/V

7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH790

STR-DH790
Slika 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH790

PMPC

€ 550,00

(z DDV)
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH790
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH790
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DH790
Uživajte v zvoku Dolby Atmos® in DTS:X™ doma     

S 7.2-kanalnim AV-sprejemnikom STR-DH790 nadgradite sistem za domače razvedrilo v kinematografskega. S podporo tehnologij Dolby Atmos in DTS:X tudi doma doživite enak vseobsegajoč prostorski zvok kot v kinu. Temu je dodana še vrhunska kakovost slike, ki se ujema s prehodom 4K HDR.

Logotip tehnologije Dolby Atmos/DTS:X
Dolby Atmos/DTS:X 

Za osupljiv prostorski zvok, enakovreden najnovejšim kinematografskim sistemom.  

LogLogotip visokega dinamičnega razpona 4K
Logotip visokega dinamičnega razpona prehoda 4K

Uživajte v sliki vrhunske kakovosti s čudovitim kontrastom, barvami in svetlostjo.

Logotip napredne tehnologije D.C.A.C
Napredni D.C.A.C.

Brezhibno samodejno umerjanje optimizira in poravna zvočnike za optimalno postavitev. 

Nov mejnik v prostorskem zvoku

S podporo za Dolby Atmos in DTS:X dobite prostorski zvok, ki je enakovreden zvoku v kinematografskih dvoranah. Bogat, življenjski in vseobsegajoč. 

Logotip tehnologije Dolby Atmos
S tehnologijo Dolby Atmos naj vas dogajanje posrka.

Z natančno razporeditvijo zvoka v okolju tehnologija Dolby Atmos zagotavlja osupljivo pristen 360-stopinjski prostorski zvok, ki prihaja iz vseh kotov – tudi od zgoraj. Rezultat je bogat zvok, ki vas popolnoma objame.

Logotip tehnologije DTS:X
Pristen zvok s tehnologijo DTS:X, ne glede na namestitev.

Dekodiranje DTS-X omogoča večdimenzionalni prostorski zvok, ki se v realnem času prilagodi konfiguraciji vaših zvočnikov. Zaradi objektnega odkodiranja je zvok natančno razporejen po prostoru okrog vas in nad vami.

Prilagodljiva nastavitev, primerna za vsak dom 

Ne glede na to, kakšen je vaš prostor ali izbrana nastavitev, prilagodljiv STR-DH790 deluje z zvočniki tako, da dobite vseobsegajoč prostorski zvok.

Vrhunski zvok z napredno tehnologijo DCAC

Če imate različne kombinacije zvočnikov, bo naša tehnologija za popolno samodejno umerjanje poskrbela, da bodo vsi prispevali enak visokokakovosten zvok. Samodejno fazno usklajevanje uskladi fazne karakteristike vaših zvočnikov s kanali sprednjega levega in desnega zvočnika, tako da vsi kanali delujejo skladno in zagotavljajo učinkovitejši prostorski zvok.

Visok dinamični razpon za jasnejšo sliko

S podporo za prehod signala za visok dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™. 

Svetel kontrast z visokim dinamičnim razponom
Visok dinamični razpon
Kakovost slike z visokim dinamičnim razponom
SDR
Osupljiva kakovost slike 4K
Vedno osupljiva kakovost 4K 

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona. Funkcija prehoda 4K omogoča prehod signala skozi sprejemnik in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter je združljiv s HDCP 2.2.

Pametnejša povezljivost Bluetooth® 

Ne le, da gramofon STR-DH790 lahko povežete prek povezave Bluetooth® in pretakate vse svoje priljubljene skladbe, s pripravljenostjo povezave Bluetooth® lahko sprejemnik vklopite tudi neposredno s povezanega pametnega ali tabličnega računalnika.

Pametna povezljivost Bluetooth
Odlična izbira za domače razvedrilo  

Izdelek STR-DH790 je zasnovan tako, da se popolnoma prilega vašemu obstoječemu sistemu za domače razvedrilo. Profil je tanjši, vključuje pa obilico vhodov in izhodov. Preprosto priklopite ga v sistem, udobno se namestite na kavč in uživajte v filmu v kakovosti, ki jo poznate iz kinematografskih dvoran.

Specifikacije in funkcije

S 7.2-kanalnim AV-sprejemnikom STR-DH790 nadgradite sistem za domače razvedrilo v kinematografskega. S podporo tehnologij Dolby Atmos in DTS:X tudi doma doživite enak vseobsegajoč prostorski zvok kot v kinu. eARC omogoča uporabo najnovejših oblik zvočnega zapisa z enokabelskim priključkom HDMI od vašega združljivega televizorja. Temu je dodana še vrhunska kakovost slike, ki se ujema s prehodom 4K HDR.
  • Kakovosten prostorski zvok s podporo tehnologij Dolby Atmos in DTS:X

  • 4 vhodi/1 izhod povezljivosti HDMI s prehodom 4K/60p (4:4:4) ter podporo za HDCP 2.2 in HDR

  • Enostavna povezljivost Bluetooth®

  • Ergonomska zasnova za prileganje medijskim enotam

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju