SPREJEMNIKI A/V

7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1070

STR-DN1070
Slika 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1070

PMPC

€ 735,42

(z DDV)
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1070
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1070
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1070
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1070
Odličnost visoke ločljivosti s predvajanjem v izvirnem formatu DSD

7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino

S sprejemnikom STR-DN1070 uživajte v pristnejšem domačem kinematografskem doživetju. Podpira predvajanje v izvirnem formatu DSD za vrhunsko kakovost in s tehnologijo HDR izboljša dinamični razpon slik. 4K zagotavlja neverjetno jasno sliko, HDCP 2.2 pa spremljanje vrhunskih vsebin 4K prek satelitskih programov in predvajanje plošč Blu-ray UHD. Ojačevalnik podpira zvok visoke ločljivosti za izjemno doživetje in brezžično predvajanje v več prostorih.

Kot so si zamislili izvajalci

Napredna digitalna tehnologija omogoča analogno resničnost

Logotip zvoka visoke ločljivosti

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Predvajanje v izvirni kakovosti DSD

Podpira do 5.1 kanalov

Uživajte v prostorskem zvoku izjemne kakovosti. STR-DN1070 podpira predvajanje v formatu DSD (Direct Stream Digital), zato pretvorba ni potrebna in lahko vsebine DSD spremljate brez izgube izvirne čistosti. Poslušate lahko tudi 5.1-kanalni prostorski zvok z DSD 5,6 MHz. 

Formati zvočnih datotek za zvok visoke ločljivosti

STR-DN1070 podpira široko paleto formatov zvoka visoke ločljivosti, vključno z DSD in Linear PCM. Poleg tega je predvajanje mogoče prek povezav USB in DLNA, večkanalne zmogljivosti pa vam omogočajo, da visokokakovosten zvok vključite v pristen prostorski sistem.

formati datotek
Logotip DSEE HX
Obogatena glasba

DSEE HX™ kakovost glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost, zato se počutite, kot bi bili v snemalnem studiu ali na koncertu.

Kinematografski prostorski zvok v vašem domu

Prostorski zvok poskrbi za nepozabne filmske večere

Natančno naravnajte tone

Doma poustvarite akustiko svetovno znanih glasbenih prizorišč

S Sonyjevimi tehnologijami zvočnega polja lahko doma poustvarite akustiko holywoodske kinodvorane Caryja Granta ali treh svetovno priznanih koncertnih dvoran.

7,2 kanala za prostorski zvok

7,2-kanalni sprejemnik AV nudi resnično dinamičen prostorski zvok in s Sonyjevo tehnologijo DCAC (Digital Cinema Automatic Calibration) je optimiranje zvoka za popolno zvočno kuliso tako enostavno, kot bi namestili mikrofon in pritisnili gumb.

Slika 7,2 kanala
Uživajte v vsebinah plošč Blu-ray z zvokom HD

Plošče Blu-ray imajo 10-krat višjo zmogljivost kot DVD-ji, zato lahko vsebujejo bistveno več zvočnih informacij. Vgrajena odkodirnika Dolby True HD in DTS-HD Master Audio pri najnovejših ploščah Blu-ray zagotavljata mogočen in pristen zvok HD.

Logotip Dolby True HD
Izboljšan kinematografski zvok

Uživajte v bogatem večkanalnem zvoku z Dolby True HD – pri filmih in glasbi zagotavlja zvok povsem brez izgube kakovosti

Logotip DTS-HD Master Audio
Dogajanje slišite z vseh smeri

DTS-HD Master Audio reproducira vrhunski zvok studijske kakovosti za obsežen kinematografski prostorski zvok.

Ustvarite zvočni prostor s prilagodljivimi zvočniškimi rešitvami

Če iščete enostaven 2-kanalni sistem ali vrhunski 7.2-kanalni sistem, žični ali brezžični, to lahko storite s sprejemnikom STR-DN1070, ki predvaja zvok, ki vas obkroži.

Vrhunsko doživetje ob gledanju v 4K

Uživajte v najboljših vsebinah 4K s podporo za sliko novega visokega dinamičnega razpona

Logotip 4K HDR
Vrhunske vsebine 4K s HDCP2.2

Uživajte v vrhunskih vsebinah 4K – HDMI 2.0a – 5 vhodov/2 izhoda HDMI omogočajo visoko hitrost HDMI 2.0a, podpirajo sliko 4K ločljivosti do 60p in barvno vzorčenje 4:4:4. Podprti so tudi signali visokega dinamičnega razpona, podpora za zaščito vsebin HDCP2.2 pa velja za vse najnovejše predvajalnike.

Visok dinamični razpon (HDR)

S podporo za prehod signala za visoki dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti slike – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve.

Slika visokega dinamičnega razpona
VISOK DINAMIČNI RAZPON
Običajna slika
OBIČAJNO
Primerjalna slika 4:4:4 in 4:2:0
Podpira vrhunske slike 4K

Podprti so slikovni formati najvišje kakovosti, kot so 4K/60p/4:4:4/24 bitov, 4K/60p/4:2:0/30 bitov in 4K/60p/4:2:2/36 bitov, za vsebine 4K. Tekoče slike z reprodukcijo s 60 sličicami na sekundo v kombinaciji z jasnim prikazom barvnih odtenkov zagotavljajo pristne rezultate. Povežite z združljivim televizorjem z vhodom 4K/60p in uživajte v popolni sliki vsebin 4K.

Višanje na 4K razkrije več podrobnosti

Tehnologija višanja ločljivosti videa omogoča ločljivost 2K s kakovostnejšimi in več vidnimi podrobnostmi. 

Logotip višanja ločljivosti na 4K
Vaša najljubša glasba, brez priključenih kablov

Brezžične tehnologije zvok glasbe približajo visoki ločljivosti in omogočajo enostavno poslušanje

Slika LDAC
LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti.

Dotaknite se, povežite in predvajajte

Povezava NFC z enim dotikom omogoča enostavno brezžično poslušanje in zrcaljenje zaslona pametnega telefona. Z združljivim pametnim telefonom se dotaknite sprejemnika za prenašanje zvoka prek povezave Bluetooth ali zrcaljenje zaslona s storitvijo Miracast.

Logotipa NFC in Bluetooth
Logotip AirPlay
Zvok AirPlay

Poslušajte glasbo iz naprav s podporo za AirPlay.

Logotip Wi-Fi®
Povezava Wi-Fi

Predvajajte glasbo iz domačega računalnika in strežnika

Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Z brezžičnim poslušanjem v več prostorih se glasba nikoli ne konča

Glasbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal poslušate kjerkoli v svojem domu. S povezavo SongPal povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, pametnega telefona, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Slika brezžičnega zvoka v več prostorih
Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Povezave za boljše razvedrilo

Z vsestransko povezljivostjo lahko izkoristite vse možnosti sistema

Povežite želeno opremo za pričakovano kakovost

6 vhodov in 2 izhoda HDMI, sprednja vrata USB, optični digitalni in analogni AV-priključki omogočajo resnično dinamičen sistem za domače razvedrilo. Zato lahko povežete televizor, predvajalnik Blu-ray Disc™, pametni telefon itd.

Logotip HDMI
6 vhodov in 2 izhoda HDMI

Prek 6 vhodov HDMI in 2 izhodov HDMI, vključno z 1 izhodom HDMI za drug prostor, lahko povežete trenutno opremo in sistem razširite.

Logotip USB
Predvajanje DSD prek povezave DLNA ali USB

Format DSD predvajajte z napravami v omrežju DLNA ali prek povezave USB 24-bitno/192 kHz visoko bitno hitrostjo za predvajanje zvoka visoke ločljivosti.

Poslušanje v treh prostorih 

Prostorsko poslušanje pravo glasbo predvaja v pravem prostoru

S poslušanjem v treh prostorih lahko na STR-DN1070 priključite tri komplete zvočnikov in isti zvok poslušate v treh prostorih. S sprejemnikom lahko hkrati upravljate dva ločena zvočna vira. Izberite, kateri signal bo poslan v vsak prostor, da lahko hkrati v dnevni sobi gledate DVD a 5.2-kanalnim zvokom, medtem ko v drugem prostoru ali na terasi poslušajo CD v 2-kanalnem zvoku. Ali pa v dnevnem prostoru uživajte v mogočnem in pristnem 7.2-kanalnem prostorskem zvoku.

Celovito zasnovano za kakovost

Vsak del igra pomembno vlogo pri predvajanju vrhunskega zvoka

Specifikacije in funkcije

STR-DN1070 domače razvedrilo ponese na višjo raven. HDMI s podporo za 4K in HDR podpira najnovejše slikovne standarde, vključno z zaščito vsebin HDCP 2.2 za vsebine 4K iz TV-postaj, interneta in plošč Blu-ray UHD. Zvok visoke ločljivosti zagotavlja pristen zvok, brezžično poslušanje v več prostorih in Front Surround pa omogočata, da ustvarite želeno zvočno okolje.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DTS-HD in Dolby TrueHD za prostorski zvok brez izgube kakovosti

  • 6 vhodov/2 izhoda HDMI s prehodom 4K/60p (4:4:4) ter podporo za HDCP 2.2 in HDR

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • Wi-Fi, AirPlay in Chromecast built-in za pretakanje glasbe

Število kanalov ojačevalnika
7 kan.
Vhodni in izhodni priključki
Video vhod/izhod HDMI (6/2); vhod/izhod HDCP2.2 (6/2); kompozitni izhod za monitor (1); vhod HDMI za zvok (2); koaksialni zvočni vhod (1); analogni zvočni vhod (4); optični zvočni izhod (1); izhod za slušalke (1); predizhod za globokotonec (2); USB (1 spredaj); ethernetna vrata (1)
Teža (kg)
10,5 kg
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju