SPREJEMNIKI A/V

7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1080

STR-DN1080
Slika 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1080

PMPC

€ 837,74

(z DDV)
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1080
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1080
Slike 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino | STR-DN1080
Hitri pregled najpomembnejših funkcij
Zvok visoke ločljivosti
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Raznovrstnost. Prefinjenost. Zmogljivost.

STR-DN1080 ponuja prilagodljive rešitve za zvočnike in podpira tehnologiji DTS:X in Dolby Atmos, zato zagotavlja mogočen, kinematografski prostorski zvok, ki se odlično prilagodi vam in vašemu okolju.

Vaša idealna postavitev domačega glasbenega sistema

Sprejemnik STR-DN1080 je zasnovan s prilagodljivimi rešitvami za zvočnike, ki delujejo povsod v vašem okolju, da zagotavljajo najboljše zvočno doživetje ne glede na nastavitev.  

Doživite vrhunsko kakovost kinematografskega zvoka

Revolucionarna tehnologija zvočnega polja skupaj z naprednim samodejnim umerjanjem ob brezhibnem premeščanju zvočnika ustvari neverjeten kinematografski zvok, ki ga ne morete primerjati z ničemer, kar ste doma slišali doslej.

Poiščite Inferno v 4K Ultra HD

Popolno samodejno umerjanje

S kombinacijo tehnologije samodejnega umerjanja in premestitvijo navideznega zvočnika tehnologija D.C.A.C EX samodejno optimizira frekvence zvočnika, faze in zapoznitve, da zagotovi zvočno polje, ki je odlično prilagojeno vašemu prostoru.  

Visok dinamični razpon za jasno sliko

S podporo za prehod signala za visoki dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti slike – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™.

Drsnik HDR
OBIČAJNO
Visok dinamični razpon
Visok dinamični razpon
Optimalna reprodukcija zvoka
Podprti formati
Formati zvočnih datotek za zvok visoke ločljivosti

STR-DN1080 podpira široko paleto formatov zvoka visoke ločljivosti, vključno z DSD in Linear PCM. Poleg tega je predvajanje mogoče prek povezav USB, HDMI in DLNA, večkanalne zmogljivosti pa vam omogočajo, da visokokakovosten zvok vključite v prostorski sistem za intenzivno doživetje.

Enostavno dostopajte do glasbe

S tehnologijo Chromecast built-in (v preteklosti Google Cast™) in storitvijo Spotify Connect imate hiter dostop do zakladnice glasbe in veliko drugega.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Spotify
Spotify Connect

Aplikacijo Spotify uporabljajte kot daljinski upravljalnik in vsebine Spotify predvajajte z zvočno napravo.

Pretakanje prek tehnologije Chromecast built-in

Pretakajte glasbo, poddaje in radijske postaje iz več kot 100 zvočnih aplikacij, vključno z aplikacijo YouTube Music in drugim.

Bodite povezani

Šest vhodov in dva izhoda HDMI, sprednja vrata USB, optični digitalni in analogni AV-priključki omogočajo resnično dinamičen sistem za domače razvedrilo. Zdaj lahko povežete televizor, predvajalnik Blu-ray Disc™, pametni telefon itn.

HDMI®
Šest vhodov in dva izhoda HDMI

Prek šestih vhodov HDMI in dveh izhodov HDMI – v ključno z enim izhodom HDMI za drug prostor – lahko povežete vso trenutno opremo in dodate tudi nekaj nove.

USB
Izvirni format DSD prek DLNA, HDMI ali USB

Predvajajte format DSD z napravami, ki so povezane prek omrežja DLNA, ali prek povezave USB s podporo za predvajanje zvoka visoke ločljivosti do 24 bitov/192 kHz.

LDAC
LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti.1

Dotaknite se, povežite in predvajajte

NFC z enim dotikom ponuja brezžično poslušanje. S pametnim telefonom se dotaknite sprejemnika za zvok prek Bluetooth.

NFC BT
AirPlay
Zvok AirPlay

Poslušajte glasbo iz naprav s podporo za AirPlay.

Wi-Fi®
Povezava Wi-Fi®

Predvajajte glasbo iz internetnih storitev in iz domačega omrežja. 

Zvok, ki ostane z vami

Pretakanje glasbe po vseh prostorih z aplikacijo Sony | Music Center

V isti odlični skladbi lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal) uživate kjer koli v svojem domu. S povezavo Sony | Music Center povežite združljive Sonyjeve zvočne sisteme in pretakajte glasbo v več prostorih.

Kakovostni deli za vrhunski zvok

Vsak sestavni del v izdelku STR-DN1080 je zasnovan za optimalno kakovost zvoka.

Specifikacije in funkcije

Nadgradite sistem za domače razvedrilo z rešitvijo STR-DN1080, ki vključuje Dolby ATMOS in DTS: X-podpora. eARC omogoča uporabo najnovejših oblik zvočnega zapisa z enokabelskim priključkom HDMI od vašega združljivega televizorja. S prilagodljivimi in fantomskimi zvočniškimi rešitvami lahko ustvarite svoj poln zvočni sistem. HDMI s podporo za 4K in HDR podpira najnovejše slikovne standarde, vključno z zaščito vsebin HDCP 2.2 za vsebine 4K.
  • Združljivo z zvokom visoke ločljivosti

  • Kakovosten prostorski zvok s podporo tehnologije Dolby ATMOS and DTS:X

  • 6 vhodov/2 izhoda HDMI s prehodom 4 K/60 p (4:4:4) ter podporo za HDCP 2.2 in HDR

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • Wi-Fi®, AirPlay in Chromecast built-in za pretakanje glasbe

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Nagrade

Nagrade