Slike Daljinski upravljalnik
Slike Daljinski upravljalnik
Slike Daljinski upravljalnik
Slike Daljinski upravljalnik

Značilnosti

Brezžična tehnologija BLUETOOTH

S komunikacijo Bluetooth je daljinsko upravljanje zanesljivo tudi ob močni sončni svetlobi ali ko so na poti med upravljalnikom in fotoaparatom ovire. Dvosmerna komunikacija omogoča dodatno funkcionalnost, kot je kazalnik stanja neposredno na daljinskem upravljalniku, ki je ne ponuja naprava, namenjena le oddajanju, ne bi ponujala.

Profesionalna zanesljivost

RMT-P1BT z zanesljivo povezljivostjo Bluetooth in s pozitivnim ter z odzivnim upravljanjem z gumbom ponuja takšno vrsto zanesljivega delovanja, ki je ključnega pomena za profesionalna delovna okolja. Ker je komunikacija brezžična, bolj kot optična, sta na voljo popolna zanesljivost in odzivnost celo v primerih, ko so v vidni liniji ovire.

Jasna vidna odzivnost

Dobro viden LED-indikator neprekinjeno utripa ali sveti in tako prikazuje stanje zaklopa, snemanja videoposnetkov in samodejnega ostrenja. To je še posebej pomembno, ko uporabnik ne more neposredno upravljati fotoaparat.

Idealen za uporabo v zahtevnih okoljih

RMT-P1BT deluje s sprejemnikom Bluetooth, vgrajenim v fotoaparat, zato ne potrebujete nobene žične povezave ali dodatnega sprejemnika. Pokrovi za priključke na fotoaparatu so lahko zaprti, da ga kar najbolj zaščitijo pred prahom in vlago, kar še dopolnjuje visoko stopnjo zanesljivosti sistema.

Natančen nadzor za učinkovito fotografiranje

Natančno delovanje gumba z jasnim otipljivim zaznavanjem, skupaj s prefinjeno ergonomsko oblikovano zasnovo, ponuja zanesljivo in odzivno upravljanje. Že sam upravljalnik je zasnovan tako, da ga je enostavno držati v roki in uporabljati, kar dopolnjuje nemoteno ter brezhibno delovanje.

Celovito upravljanje

Na voljo so nepogrešljivi gumbi na fotoaparatu: gumbi za ostrenje za natančen nadzor še bolj pretanjenih sprememb ostrenja, stikalo za zaklep, ki preprečuje nenamerno delovanje med prenašanjem, začetek/zaustavitev snemanja videoposnetkov in zmogljiv digitalni zoom. Poleg tega sta tu še dva prilagodljiva gumba, ki ponujata funkciji gumbov C1 in AF-ON na ohišju fotoaparata. 

Informacije o združljivosti

 

Obiščite stran za podporo

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x G): Pribl. 33 x 116,5 x 15,1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 palca)

  • Teža: Pribl. 35 g (1,3 oz) brez baterije

  • Komunikacija: Bluetooth Standard razl. 4.2 (pas 2,4 GHz)

  • Pokritost: 360°, Doseg: 5 m (16,4 čevlja)

  • Odpornost proti prahu in vlagi

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran