ID članka : 00204139 / Nazadnje spremenjeno : 27.06.2019Natisni

Pravilnik o zasebnosti za televizorje BRAVIA 2010–2014

  To obvestilo s poudarki velja za naslednje modele televizorjev Bravia:

  • modeli 2010–2014
    

  Družba Sony je nekoliko spremenila svoje postopke pridobivanja osebnih podatkov in posodobila svoje pravilnike o zasebnosti, da bodo jasnejši za kupce. Kliknite tukaj za dostop do posodobljenih obvestil o zasebnosti

  V preteklosti smo izboljševali svoje televizorje, aplikacije in nastavitve naprave z analiziranjem vzorcev uporabe. To naredimo tako, da pridobimo podatke o uporabi aplikacij za televizorje in daljinskih upravljalnikov (kot so pogostost uporabe aplikacije, pritiski tipk daljinskega upravljalnika, format zvoka/slike, nastavitve slike, zvoka in drugih možnosti ter vrsta in število povezanih naprav (npr. USB, HDMI)). Vendar smo z julijem 2016 prenehali z analizo teh podatkov. 

  1. januarja 2018 je družba Sony Visual Products Inc postala nadzornik podatkov za televizorje Bravia. Naš predstavnik v EU je družba Sony Europe Limited na poslovnem naslovu: The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Združeno kraljestvo. 

  Če vas skrbi, kako obravnavamo vaše podatke, se lahko obrnete na ekipo za zasebnost družbe Sony Europe Limited na elektronskem naslovu: privacyoffice.SEU@sony.com. Z njimi lahko stopite v stik tudi tako, da pišete na naslov: Sony Europe Limited, The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Združeno kraljestvo ali se obrnete na lokalno Sonyjevo podjetje na spletnem mestu http://sony-europe.com.

   

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite