ID članka : 00204978 / Nazadnje spremenjeno : 27.06.2019Natisni

Obvestilo o posodobitvah programske opreme za fotoaparate α7R III (ILCE-7RM3) in α7 III (ILCE-7M3) – 7. december 2018

  7. december 2018

  Sony Corporation
  Sony Imaging Products & Solutions Inc.

   

  Obvestilo o posodobitvah programske opreme za uporabnike digitalnih fotoaparatov α7R III (ILCE-7RM3) in α7 III (ILCE-7M3) z izmenljivim objektivom.

   

  Hvala, ker uporabljate Sonyjeve izdelke.

   

  Izvedeli smo, da pri naših digitalnih fotoaparatih α7R III in α7 III z izmenljivim objektivom lahko prihaja do naslednjih težav.

  1. V redkih primerih model α7R III ali α7 III med zapisovanjem podatkov RAW na kartico SD, ki je bila že večkrat uporabljena, morda ne bo več deloval.

   Opombe:
   • To lahko povzroči tudi napake v datotekah za upravljanje slik, saj preprečujejo slikam, da bi se prikazale na fotoaparatu.
   • Podatki o slikah na pomnilniški kartici se ne bodo poškodovali in ne bodo izbrisani, razen tisti podatki, ki so se zapisovali, ko je prišlo do prekinitve.
   • Če se slike ne prikazujejo na fotoaparatu, upoštevajte spodnje korake za uporabo funkcije "Recover Image DB" (Obnovitev slike DB):
    • Izberite MENU (Meni) → (Setup) (Nastavitev) → [Recover Image DB] (Obnovitev slike DB) → želena reža pomnilniške kartice → [Enter].
     Nato posnemite fotografijo, varnostno kopirajte podatke v računalnik ali drugo napravo ter formatirajte pomnilniško kartico v fotoaparatu.

      
  2. Kadar med fotografiranjem z modelom α7R III uporabljate funkcijo Auto Review (Samodejna obnovitev), se lahko občasno zgodi, da se fotoaparat ne odziva.

   

  Sredi decembra bomo zagotovili posodobljeno sistemsko programsko opremo, ki bo odpravila zgornje težave. Do takrat pa upoštevajte naslednje previdnostne ukrepe.
  Opomba: med pripravo nove sistemske programske opreme, ne bomo več ponujali posodobitev trenutne sistemske programske opreme.

  1. Pred novim fotografiranjem varnostno kopirajte podatke in formatirajte pomnilniške kartice v obeh režah fotoaparata ali uporabite novo pomnilniško kartico.
  2. Med fotografiranjem mora biti funkcija Auto Review (Samodejna obnovitev) izklopljena.

   

  Opravičujemo se za vse nevšečnosti, ki so jih povzročili prizadeti izdelki in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite