ID članka : 00230279 / Nazadnje spremenjeno : 05.08.2019Natisni

Vodnika po televizijskem programu ali seznama naslovov ni mogoče prikazati med ogledom vsebin prek zunanjega vhoda

  S posodobitvijo na različico Android 8.0 so se spremenile specifikacije za vse televizorje, razen za televizorje serij A9F_AF9 in Z9F_ZF9.

  OPOMBE:

  • Za spremembo specifikacij je odgovoren Sony, opravljena pa je bila sočasno s posodobitvijo OS8 in ni odvisna od operacijskega sistema Android.
  • Televizorji serij A9F_AF9 in Z9F_ZF9 so imeli trenutne specifikacije že ob izdaji.

  POMEMBNO: Ta članek se nanaša le na določene izdelke z operacijskim sistemom Android™ 8.0. Preverite razdelek z zadevnimi izdelki in kategorijami v tem članku.

  Vodnika po televizijskem programu ali seznama posnetih naslovov ne bo mogoče prikazati niti s pritiskom na gumb Guide ali Title List, medtem ko gledate vsebine prek zunanjega vhoda. 
  Če je vklopljena funkcija BRAVIA Sync ali če uporabljate upravljalnik IR Blaster, boste s pritiskom na gumb Guide ali Title List na daljinskem upravljalniku televizorja poslali signal v zunanjo napravo.

  Vodnik po programu ali seznam posnetih vsebin na priključeni napravi bo tako morda prikazan, odvisno od specifikacij priključene naprave.

  OPOMBA za vse televizorje, razen televizorje serij AF9 in ZF9:
  če ste pri prejšnjih specifikacijah pritisnili gumb Guide ali Title List na daljinskem upravljalniku televizorja, medtem ko je bila vključena funkcija BRAVIA Sync ali medtem ko ste uporabljali upravljalnik IR Blaster, se je prikazal seznam televizijskih programov ali seznam posnetih vsebin.

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite