ID članka : 00229612 / Nazadnje spremenjeno : 03.07.2019

Nastavitev datuma ni pravilno prikazana – 4. julij 2019

  Hvala, ker se zanimate za izdelke družbe Sony.

  Pri določenih izdelkih smo opazili težavo, datum položaja GPS ni pravilno prikazan. To povzroča pojav "obnovitve številk tednov v sistemu GPS": številka tedna, ki jo pošilja satelit GPS se na vsakih 1024 tednov ponastavi na 0. Pojav se je zgodil 7. aprila 2019 (po japonskem času), zato podatki datuma sistema GPS niso prepoznani, kar je nenamerno spremenilo datum. Zaradi tega tudi funkcija samodejnega popravljanja časa ne deluje ustrezno.

  To vpliva na vse digitalne videokamere Handycam®, digitalne snemalne daljnoglede, digitalne fotoaparate α™ (Alpha™) z izmenljivim objektivom ali z enim objektivom in digitalne fotoaparate Cyber-shot®, ki so bili izdani med leti 2010 in 2013. Kateri so prizadeti modeli, lahko preverite v razdelku [Zadevni izdelki in kategorije za ta članek].

  Da se izognete tej težavi, izklopite funkcijo samodejnega popravljanja časa in pred uporabo ponovno nastavite čas. Zagotavljamo vam, da ni težav pri rezultatih položaja sistema GPS ali s funkcijami samodejnega popravljanja območja.

  Opravičujemo se strankam za tako pozno objavo.

  Prav tako se opravičujemo, če je zaradi tega prišlo do morebitnih nevšečnosti. Upamo, da boste še naprej podpirali izdelke Sony.

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite