ID članka : S700024986 / Nazadnje spremenjeno : 06.11.2012Natisni

Informacije o prenosih za računalnik VAIO

  V tem članku najdete pregled o prenosih, ki so na voljo na našem spletnem mestu.

  Vse razpoložljive gonilnike in posodobitve za svoj model računalnika VAIO lahko vedno najdete v razdelku »Prenosi« za svoj model.
  Prikazani bodo morda različni podrazdelki, kar je odvisno od vašega modela računalnika VAIO in operacijskega sistema, ki je bil vnaprej nameščen v njem.  Spodaj je kratek pregled.

  Najnovejši prenosi

  V tem razdelku najdete vse posodobitve, ki so na voljo za vaš vnaprej nameščeni operacijski sistem.  Posodobitve so lahko programi, gonilniki, posodobitve komponent vdelane programske opreme in posodobitve BIOS-a.
  Te posodobitve so dodane glede na razpoložljivost in so v glavnem namenjene odpravljanju težav ali dodajanju funkcij.

  Večino teh gonilnikov prejmete tudi prek vnaprej nameščenega pripomočka VAIO Update ali VAIO Care.  Priporočamo vam, da vedno namestite posodobitve, ki so na voljo prek pripomočka VAIO Update/VAIO Care.
  Opomba: Pripomoček VAIO Update/VAIO Care je na voljo samo za vnaprej nameščeni operacijski sistem in ni podprt, če v računalnik VAIO namestite drug operacijski sistem. 

  Vnaprej nameščeni gonilniki in pripomočki

  V tem razdelku najdete vse gonilnike in osnovne pripomočke, ki so vnaprej nameščeni v računalniku VAIO.  S temi pripomočki lahko znova namestite gonilnik računalnika ali svoj operacijski sistem.
  Prizadevamo si, da bi bili ti pripomočki na voljo za vsak model računalnika VAIO.  

  Upoštevajte, da izvirne gonilnike najdete tudi na trdem disku, po navadi v mapi C:\Windows\Drivers ali C:\Drivers.  V starejših modelih jih najdete na obnovitvenih diskih.

  Opomba 1:  podpore za te gonilnike ni mogoče zagotoviti.
  Opomba 2:  v tem razdelku ne smemo objaviti izvirnih namestitvenih programov za programe drugih proizvajalcev.  Objavljeni gonilniki in pripomočki so namenjeni omogočanju pravilnega delovanja računalnika VAIO in ne vnovičnemu ustvarjanju prvotnega vnaprej nameščenega okolja. 

  Zamenjava operacijskega sistema s starejšo različico/nadgradnja operacijskega sistema

  V tem razdelku najdete navodila in gonilnike za zamenjavo operacijskega sistema s starejšo različico ali nadgradnjo operacijskega sistema, vendar samo za določene modele.    Če želite ugotoviti, katere možnosti so na voljo, si v razdelku »Prenosi« oglejte, kateri operacijski sistemi so navedeni.

  Vsi gonilniki, ki so trenutno na voljo, so objavljeni v razdelku »Prenosi« za vaš računalnik VAIO.  Če operacijski sistem ni naveden, gonilniki za ta operacijski sistem niso na voljo za ta model.
  Za modele, v katerih je vnaprej nameščen Windows 8: gonilniki za zamenjavo s starejšo različico niso na voljo.

  Linux

  Žal ne podpiramo ali zagotavljamo gonilnikov za Linux.  Pomoč boste morda našli pri drugih uporabnikih v forumih VAIO Discussion.
  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite