ID članka : 00232944 / Nazadnje spremenjeno : 18.03.2021Natisni

Obvestilo o zaključku podpore izdelkom, ki uporabljajo operacijski sistem Windows 7

  Objavljeno: 16. 10. 2019

  Spoštovana stranka,

  družba Microsoft® Corporation je objavila, da bo 14. januarja 2020 prekinila podporo za operacijski sistem Windows® 7. Od takrat naprej družba Microsoft ne bo več zagotavljala varnostnih posodobitev, popravkov napak in tehnične podpore.

  Zaradi tega Sony ne bo več mogel pomagati pri novih tehničnih, kakovostnih ali varnostnih težavah z našimi izdelki, če so povezani z operacijskim sistemom Windows 7. Prav tako vam za naše izdelke z operacijskim sistemom Windows 7 ne bomo mogli posredovati varnostnih posodobitev ali v njih izvajati sprememb in preverjanj. Zaradi tega ti izdelki morda ne bodo pravilno ali varno delovali, če jih boste še naprej uporabljali z operacijskim sistemom Windows 7.

  Določeni izdelki so združljivi z novejšimi različicami operacijskega sistema Windows. Informacije o združljivosti operacijskega sistema Windows in posodobitvah zanj poiščite na straneh za podporo za svoj model.

  Opomba: Sony ne more zagotavljati podpore za nove tehnične, kakovostne ali varnostne težave naših izdelkov, ki nastanejo pri uporabi starejših različic operacijskega sistema Windows, kot so Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP, Windows® Vista itd., za katere je družba Microsoft že ukinila podporo.

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite