Pomembno obvestilo

Ugotovili smo, da nekateri posodobljeni izdelki v določenih primerih ne delujejo pravilno. Prenos posodobitev smo začasno zaustavili, ker trenutno preiskujemo vzrok težave.
Če se težava (nestabilno delovanje, kot so ponavljajoči ponovni zagoni ali nepravilno delovanje) pojavi takoj po posodobitvi, se obrnite na naš klicni center. (18. november 2022)

Pred namestitvijo posodobitve upoštevajte in preverite naslednje:

 • Previdnostni ukrepi pri posodobitvi iz 2.00
  Posodobitev na različico 2.01 bo v fotoaparatu izbrisala nastavitve LUT (Look-Up Table). Po končani posodobitvi ponovno registrirajte nastavitve LUT.

 • Previdnostni ukrepi pri posodobitvi iz različice 1.01 ali starejših različic

  • Po posodobitvi na različico 2.00 ali novejšo različico se nastavitve fotoaparata ponastavijo na privzete vrednosti.
   Opomba: Ker ta posodobitev doda nove funkcije in korenito spremeni specifikacije, se bodo nastavitve fotoaparata v sklopu postopka posodobitve ponastavile na začetne vrednosti. Priporočamo, da si pred nadaljevanjem zapišete vse nastavitve fotoaparata. Tudi če ste shranili nastavitve z različnimi razpoložljivimi funkcijami za shranjevanje (kot sta Save/Load Settings (Shranjevanje/nalaganje nastavitev) in Save/Load FTP Settings (Shranjevanje/nalaganje nastavitev FTP)), fotoaparat prejšnjih nastavitev različice 1.01 po posodobitvi na različico 2.00 ne bo mogel prebrati.
  • Z dodanim načinom zajemanja posnetkov Log so slikovni profili pregledani in nastavitev vrednosti gamma S-Log2 ni več vključena. Po posodobitvi boste morali uporabljati nastavitev vrednosti gamma S-Log3.
  • Tako se boste lažje povezali z aplikacijo Imaging Edge Mobile. Po seznanjanju aplikacije in fotoaparata lahko prenesete slike in fotografirate na daljavo z uporabo aplikacije. Več podrobnosti poiščite v članku Seznanjanje fotoaparata s pametnim telefonom (Registracija pametnega telefona) v vodniku za pomoč. Poleg tega zdaj ni več na voljo funkcija povezovanja NFC z dotikom, ki je bila aktivna do različice 1.01 fotoaparata.
   Opomba: Aplikacijo Imaging Edge Mobile boste morali posodobiti na različico Ver. 7.7 ali novejšo in po posodobitvi registrirati kot nov fotoaparat.

Ko potrdite zgornje točke, izvedite posodobitev prek spodnjega gumba.

Windows

Mac

 • Registrirajte izdelek

  Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

 • Skupnost Sony

  Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

 • Stik s podporo

  Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

 • Popravila in garancija

  Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite