ID članka : 00237619 / Nazadnje spremenjeno : 21.12.2023Natisni

Xperia Companion

  Posodobitev in popravilo programske opreme

  Xperia Companion vam omogoča enostavno namestitev novih posodobitev in izvedbo popravila programske opreme – tako lahko hitro in preprosto odpravite kakršne koli težave pri delovanju.

  Opomba
  • Funkcija varnostnega kopiranja aplikacije Xperia Companion po decembru 2023 ne bo več na voljo za nobeno napravo. Funkcije za varnostno kopiranje, prenašanje, brskanje, glasbo in fotografije bodo odstranjene, funkcija za obnovitev pa bo še nekaj časa na voljo. Za posodobitev programske opreme ali varnostno kopiranje, prenos ali brskanje po glasbi ali slikah uporabite postopke, ki so na strani za podporo navedeni za vaš model.
  • Funkcije posodobitve programske opreme aplikacije Xperia Companion ne morete uporabljati s pametnimi telefoni Xperia, ki so na trgu od maja 2022.
  • Za pametne telefone Xperia, ki so na trgu od maja 2022, boste morali nastavitev za prenos podatkov v pametnem telefonu Xperia nastaviti, ko ga boste povezali z računalnikom. Ko ga s kablom USB povežete z računalnikom, poiščite in tapnite možnost [Settings] (Nastavitve) > [Device connection] (Povezljivost naprave) > [USB] ter nato izberite [File Transfer] (Prenos datotek) za možnost [Use USB for] (Uporaba povezave USB za).
  • Od junija 2020 naprej ne bomo več zagotavljali podpore za funkcijo "iCloud backup", ki je omogočala prenos podatkov iz telefonov z operacijskim sistemom iOS v pametne telefone Xperia, ki so izšli pred 2018. Za prenos podatkov iz telefonov z operacijskim sistemom iOS v pametne telefone Xperia, ki so izšli pred 2018, lahko še vedno uporabljate funkcijo "iTunes backup".
  • Na pametnih telefonih Xperia, ki so izšli leta 2019 in pozneje, za obnovitev vsebine ne morete uporabiti aplikacije Xperia Companion. Za varnostno kopiranje in obnovitev vsebine uporabite storitev Google Drive.

  Xperia Companion je na voljo za operacijska sistema Windows in Mac OS. Če si želite ogledati ustrezna navodila za namestitev in sistemske zahteve, kliknite spodnjo povezavo.

  Xperia Companion za Windows

  Xperia Companion za Mac OS

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite