ID članka : 00284970 / Nazadnje spremenjeno : 15.11.2022Natisni

Obvestilo o zaključku podpore izdelkom, ki uporabljajo operacijski sistem Windows 8.1

  Družba Microsoft Corporation je objavila, da bo 10. januarja 2023 prekinila podporo za operacijski sistem Windows 8.1. Od takrat naprej družba Microsoft ne bo več zagotavljala varnostnih posodobitev, popravkov napak in tehnične podpore.

  Zaradi tega Sony ne bo več mogel pomagati pri novih tehničnih, kakovostnih ali varnostnih težavah z našimi izdelki, če so povezani z operacijskim sistemom Windows 8.1. Prav tako vam za naše izdelke z operacijskim sistemom Windows 8.1 ne bomo mogli posredovati varnostnih posodobitev ali v njih izvajati sprememb in preverjanj. Zaradi tega ti izdelki morda ne bodo pravilno ali varno delovali, če jih boste še naprej uporabljali z operacijskim sistemom Windows 8.1.

  Določeni izdelki so združljivi z novejšimi različicami operacijskega sistema Windows. Informacije o združljivosti operacijskega sistema Windows in posodobitvah zanj poiščite na straneh za podporo za svoj model.

  Opomba: Sony ne more zagotavljati podpore za nove tehnične, kakovostne ali varnostne težave naših izdelkov, ki nastanejo pri uporabi starejših različic operacijskega sistema, kot so Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 itd., za katere je družba Microsoft že ukinila podporo.

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite