Zadevni model

Te informacije so za naslednje modele:

 • HT-S400
 • HT-SD40

O tem prenosu

Prednosti in izboljšave

 • Izboljšuje brezžično povezavo globokotonca

Sistemske zahteve

Operacijski sistem

 • Windows 11
 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Mac OS X

Opombe:

 • Delovanja ni mogoče zagotoviti za vse računalnike.
 • Operacijski sistem mora biti tovarniško nameščen v računalniku. Pravilno delovanje v nadgrajenih ali večzagonskih okoljih ni zagotovljeno.
 • Delovanje v vseh priporočenih računalniških okoljih ni zagotovljeno. Poleg tega ne zagotavljamo delovanja pri izdelkih, ki ste jih namestili v računalnik, nadgrajenih izdelkih, delovanja v večzagonskih in večzaslonskih okoljih.

Kaj potrebujete?

 • Pomnilniška naprava USB: pripravite pomnilniško napravo USB, ki je formatirana z datotečnim sistemom FAT32.
  Opomba: Ne uporabite pomnilniške naprave USB, ki ni formatirana z datotečnim sistemom FAT32.
 • Vrsta USB: USB2.0
 • Kapaciteta: več kot 256 MB in manj kot 32 GB

Opomba: Delovanja ni mogoče zagotoviti za vse pomnilniške naprave USB, adapterje za pretvorbo pomnilniške naprave USB ali zvezdišča USB.

Informacije o datoteki

Ime datoteke Zip

 • S400_SD40_1201.zip

Različica datoteke

 • 1.201

Velikost datoteke

 • 3.68 MB (3 867 764 bajtov)

Datum izdaje

 • 24-05-2022

Priprava

Preverjanje različice vdelane programske opreme

Vdelana programska oprema je morda že posodobljena, zlasti če imate novi zvočniški modul. Če je številka različice 1.201 ali novejša, posodobitev ni potrebna.
Če niste prepričani, lahko preprosto preverite različico vdelane programske opreme.

 1. Vklopite enoto in se prepričajte, da je v načinu normalnega zagona.
 2. Priključite globokotonec. Po potrebi si za priključitev globokotonca oglejte navodila za uporabo.
  Opomba: Glede na to, ali je globokotonec priključen ali ne, se prikaže drugačna različica programske opreme.
 3. Na daljinskem upravljalniku pritisnite gumb SOUND FIELD (Zvočno polje) in počakajte, da se na zaslonu prikažejo Stream information (Informacije o pretočnem predvajanju). Nato pritiskajte gumb volume - (glasnost) (tako preklopite na Stream information (Informacije o pretočnem predvajanju) → Sound field (Zvočno polje) → Voice mode (Glasovni način) → Night mode (Nočni način) → Software version (Različica programske opreme)).
 4. Pomaknite se, da si ogledate informacije o različici.
 5. Če nimate naložene najnovejše različice programske opreme (1.201), je potrebna posodobitev. Če je številka različice 1.201 ali višja, je naložena najnovejša različica vdelane programske opreme.

Pomembno obvestilo

 • Natančno preberite navodila.
 • Med posodabljanjem zvočniškega modula ne izklopite in ga ne odklopite z vira napajanja.
 • Pritisnite le tiste gumbe, ki so omenjeni v navodilih.
 • Med postopkom posodobitve ne izklapljate napajalnega kabla. Če ne upoštevate tega opozorila, lahko povzročite škodo in potrebno bo popravilo.
 • Ne izvajajte nobenih opravil, dokler posodobitev ni dokončana.

Prenos in namestitev

Če lahko računalnik povežete z internetom in pomnilniško napravo USB, lahko z naslednjimi koraki posodobitev izvedete kar z računalnikom.

1. korak: z računalnikom v pomnilniško napravo USB prenesite posodobljeno programsko datoteko.

 1. Kliknite gumb Download (Prenos), preberite in sprejmite pogoje in določila, nato kliknite gumb Download (Prenos). Prenos se bo začel.
 2. Datoteko shranite na namizje računalnika ali katero koli lokacijo, ne da bi pri tem spremenili ime datoteke.
 3. Poiščite datoteko v računalniku, kliknite jo z desno miškino tipko in nato kliknite Properties (Lastnosti). Če velikost datoteke znaša 3.68 MB ( 3 867 764 bajtov), je bil prenos uspešen.
  Opomba: Če velikost ni 3.68 MB ( 3 867 764 bajtov), je bil prenos morda neuspešen. Izbrišite datoteko s pogona USB in jo znova prenesite.
 4. Dvokliknite preneseno datoteko in izberite Extract all (Razširi vse), nato pa izberite Extract (Razširi), ne da bi pri tem spremenili ime mape.
 5. Po končani razširitvi se ustvari mapa S400_SD40_1201.zip. Preverite, ali je v tej mapi datoteka 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN.
 6. Pomnilniško napravo USB vstavite v vrata USB na računalniku.
 7. Povlecite in spustite preneseno datoteko 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN neposredno v korensko mapo pomnilniške naprave USB.
  Opomba: Če datoteke 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN ne shranite v korensko mapo pomnilniške naprave USB brez drugih datotek, je posodobitev lahko neuspešna.
 8. Prepričajte se, da je datoteka 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN v korenski mapi pomnilniške naprave USB. Ko se prepričate, je prenos posodobitvene datoteke končan in lahko nadaljujete z 2. korakom: posodobite programsko opremo te enote.

2. korak: posodobite programsko opremo te enote

 1. Priključite napajalni kabel za zvočniški modul.
 2. Na zvočniškem modulu ali daljinskem upravljalniku pritisnite gumb (vklop/izklop) in počakajte, da se na ploskem zaslonu prikaže prejšnji vnos.
 3. Preverite, ali je globokotonec priključen.
  Opomba: Če globokotonec ni priključen, ga priključite. Po potrebi si za priključitev globokotonca oglejte navodila za uporabo.
 4. Pomnilniško napravo USB, v kateri je shranjena posodobitev programske opreme, priključite v zvočniški modul.
 5. Pritisnite in pridržite gumbe (vklop/izklop), (BLUETOOTH) in + glasnost, dokler se ne začne postopek posodobitve in se prikaže ploski zaslon:

  Opombe:
  • Med postopkom posodobitve ne izklapljate napajalnega kabla. Če ne upoštevate tega opozorila, lahko povzročite škodo in potrebno bo popravilo.
  • Ne izvajajte nobenih opravil, dokler posodobitev ni dokončana.
  • Če se prikaže obvestilo ERROR (Napaka), še enkrat preverite ime države/regije ter datoteko prenesite znova.
 6. Ko se prikaže obvestilo DONE (Dokončano), se bo zvočniški modul samodejno ponovno zagnal in postopek posodobitve bo končan.
  Opomba: Posodobitev bo končana v približno 10–15 minutah.
 7. Prepričajte se, da je bila različica programske opreme posodobljena na najnovejšo različico, in sicer tako, da upoštevate postopek Preverjanje različice programske opreme. Če ni prikazana pravilna različica, enkrat izvedite inicializacijo in znova preverite različico. Če izvedete inicializacijo, bodo podatki o seznanjanju naprave Bluetooth prav tako izbrisani, zato napravi znova seznanite. Glede na priključeno napravo bo morda potrebno izbrisati podatke o napravi Bluetooth na priključeni napravi in potem napravi ponovno seznaniti. Tudi povezava z globokotoncem bo morda prekinjena. V tem primeru si v navodilih oglejte poglavje Ročna priključitev globokotonca in nato priključite.

Metoda inicializacije

 1. Pritisnite in pridržite gumba (vklop/izklop) in - (glasnost) za 5 sekund ali več.
  Opomba: Podrobnosti si oglejte v navodilih za uporabo.

Opombe o posodabljanju

Če po pomoti hkrati pritisnete gumbe (vklop/izklop), (BLUETOOTH), in + (glasnost), lahko aktivirate nekatere od teh funkcij, odvisno od tega, kako ste pritisnili gumbe. Tukaj si oglejte, kaj storiti v takem primeru:

 • Funkcijo BLUETOOTH lahko VKLOPITE ali IZKLOPITE s pritiskom na gumba (vklop/izklop) in (BLUETOOTH). V oknu za prikaz se najprej prikaže možnost BT POWER, nato pa se prikaže OFF (izklop) ali ON (vklop). V tem primeru je bila nastavitev spremenjena, zato ponovno pritisnite gumb in povrnite prvotno nastavitev. Funkcijo BLUETOOTH je mogoče vklopiti tudi z inicializacijo.
 • Če hkrati pritisnete gumba (BLUETOOTH) in + (glasnost), ne pritisnete pa gumba (vklop/izklop), lahko povzročite delovanje globokotonca z ročno povezavo, pri tem pa se v oknu prikaže sporočilo SECURE LINK (Varna povezava), LINK pa utripa. Če se to zgodi, znova hkrati pritisnite gumba (BLUETOOTH) in + (glasnost), da prekinete delovanje s povezavo.
 • Registrirajte izdelek

  Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

 • Skupnost Sony

  Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

 • Stik s podporo

  Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

 • Popravila in garancija

  Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite