Mobile World Congress 2016

Spoznajte razburljive novosti Svetovnega mobilnega kongresa 2016. Oglejte si naše najnovejše izdelke in spoznajte, kako s povsem novimi tehnologijami in inovacijami omogočamo nepozabno razvedrilo.

Jutrišnje inovacije že danes

Pametni telefon prihodnosti

Inovacije so zelo razburljive. Zato vedno postavljamo nove mejnike tehnologije. Na Svetovnem mobilnem kongresu 2016 smo predstavili najnovejše pametne telefone Xperia, ki vas približajo pomembnim doživetjem. Poiščite idealnega zase.

Vedno korak pred vsemi

Xperia X ima najhitrejši in najpametnejši fotoaparat s 23 milijoni slikovnih pik, ki predvideva gibanje in tako pomaga odpravljati zamegljenost. Zato vedno in povsod snemate čudovite posnetke.

Mojstrovina

Fotoaparat pametnega telefona, ki lahko predvidi naslednji gib

Predstavljamo vam pametni telefon Xperia X Performance z izjemno učinkovitim delovanjem in fotoaparatom, ki s predvidevanjem gibanja zagotavlja ostrejše slike. Povsem je prilagojen vam in vam udobno popestri življenje.

Popolno prileganje

Zasnovano za vašo roko. Ustvarjeno, da vam popestri življenje.

Xperia XA vam popestri življenje. Odlikujejo jo osupljiv zaslon polne širine, gladke in zaobljene linije ter idealna velikost, ki ne prevelika ali premajhna. Na voljo je v različnih sodobnih barvah.

Navdih črpajte iz sveta okoli sebe

Zdaj se lahko najenostavneje povežete s svetom. Vendar pa to ne sme biti zgolj priročno – omogočati mora nove možnosti, nas navduševati pri ustvarjanju in nam obogatiti življenja. Zato razvijamo vedno več osebnih in inteligentnih izdelkov, ki nam omogočajo, da več časa raziskujemo in delimo vsebine z najbližjimi.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Več, kot se zdi na prvo uho

Pameten nov način komunikacije s svetom

Xperia Ear je edinstven ušesni čepek Bluetooth, s katerim lahko sprejemate klice, pošiljate in prejemate sporočila, preverjate urnik in še več. Vse to brez uporabe telefona.

Pametna uporaba, tudi za volanom

Naš novi daljinski upravljalnik za pametni telefon lahko brezhibno uporabljate z avtomobilskim vmesnikom ter z govorom upravljate klice, sporočila, glasbo in navigacijo.

Dom odličnega zvoka

Razumemo pomembnost vrhunskega zvoka. Vemo pa tudi, da največje razlike pri prenosnosti, jasnosti in povezljivosti prinašajo malenkosti. Serija h.ear je na voljo v živahnih novih odtenkih, zato lahko izberete videz, ki vam ustreza. Naše izdelke poleg izjemnega zvoka odlikuje enako vrhunska minimalistična zasnova.