VSI TELEVIZORJI

A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

A85 / A87 / A89 Series
Slika A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

139 cm (55 palcev)

KD-55A85

Cena ni na voljo

139 cm (55 palcev)

KD-55A87

Cena ni na voljo

139 cm (55 palcev)

KD-55A89

Cena ni na voljo

164 cm (65 palcev)

KD-65A85

Cena ni na voljo

164 cm (65 palcev)

KD-65A87

Cena ni na voljo

164 cm (65 palcev)

KD-65A89

Cena ni na voljo

Pogled televizorja A85/87/89 BRAVIA od spredaj
Pogled televizorja A85/87/89 BRAVIA pod kotom
Pogled televizorja A85/87/89 BRAVIA od zadaj in pod kotom
Okvir televizorja A85/87/89 BRAVIA
Stojalo televizorja A85/87/89 BRAVIA
Pogled televizorja A85/87/89 BRAVIA s strani
Pogled televizorja A85/87/89 BRAVIA od zgoraj
Pogled televizorja A85/87/89 BRAVIA od zadaj
Televizor A85/87/89 BRAVIA, nameščen na steni

Značilnosti

Barve TRILUMINOS, prikazane z barvitimi baloni

Reproducira širši in natančnejši barvni razpon

Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

Slike različnih kakovosti prikazuje prednosti procesorja X1 Ultimate

Vrhunska ločljivost, ne glede na to, kaj gledate

S Sonyjevimi edinstvenimi funkcijami lahko zvišate ločljivost vseh vrst vsebin do ločljivosti 4K, ki ponuja naraven videz. Naša tehnologija X1™ Ultimate, ki je dvakrat hitrejša od tehnologije X1™ Extreme, natančno analizira in obdela podatke, zato je na slikah 4K še več podrobnosti iz resničnega sveta in naravnih tekstur. Celo ločljivost slik, posnetih v 2K in Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa 4K. Tehnologija Object-based Super Resolution nato optimizira ločljivost posameznih subjektov in reproducira teksture, ki so videti kar se da pristne.

Živobarvna papiga

Izboljševanje barv in kontrasta za dodatno globino in pristnost

Glejte vsebino v naravnih barvah in ne spreglejte podrobnosti, ki se skrivajo v globokih sencah ter svetlih poudarkih. Pixel Contrast Booster izboljša barve in kontrast na svetlih delih, zato v prizorih ne manjka senc in barvnih odtenkov, ki so videti naravni, več je globine, finih tekstur ter čistih kontrastov črnih odtenkov, ki jih lahko ponudi le OLED. 

Diagram ljudi, ki gledajo televizor z različnih kotov

Čudovite barve z vseh zornih kotov

Gledanje televizije s strani odslej ni nič slabše, kot če gledate naravnost vanj. Barve na naši samosvetleči plošči OLED so pristne in se ne spreminjajo glede na položaj gledanja.

Srebrn avto, ki vozi po ravnem cestišču

Svetli in jasni prizori hitro premikajočih se motivov

Slike, ustvarjene iz več milijonov posamično nadzorovanih slikovnih pik, so popolnoma ostre in jasne na zaslonu OLED. Z našo tehnologijo X-Motion Clarity™ pa so celo prizori s hitrimi akcijami gladki in jasni. Ob natančnem nadzoru slike se kar najbolj zmanjša zamegljenost, zato so slike pristne, med hitrimi prizori pa je tudi manj izgube svetlosti.

Silhueta osebe med tekom na plaži ob sončnem zahodu

Super Bit Mapping HDR

V sončnem zahodu se skriva na tisoče barvnih odtenkov, senc in prelivov. Tehnologija Super Bit Mapping HDR prikaže vse. Med predvajanjem vsebine ustvari enakomerno in naravno TV-sliko v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih.

Slike prikazujejo prednosti predmetno usmerjene prenovitve slike HDR

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Dual database processing

Dual database processing

Ena zbirka podatkov se uporablja za čiščenje slike, da se zmanjšajo zaslonski šumi. Druga zbirka se uporablja za višanje ločljivosti, s čimer se izboljša jasnost. Ti zmogljivi zbirki podatkov za izboljšanje slike delujeta skupaj in dinamično izboljšujeta ločljivost slikovnih pik v realnem času. V vsaki zbirki podatkov je več deset tisoč sklicev, ki smo jih z leti izkušenj zbrali pri ustvarjanju televizijskih in filmskih vsebin.

Mesto sprednjega zvočnika

Neverjetno popoln zvok, ki prihaja z zaslona

Zvok, ki ga ponujajo običajni televizorji z zvočnikom pod zaslonom, pogosto ni sinhroniziran s sliko. Z našo tehnologijo Acoustic Surface Audio je zaslon postal zvočnik. Inovativni sprožilnik vibrira in ustvarja zvok, zato slišite zvok, ki prihaja z mesta dogajanja v prizoru – dialog likov, hrup motorja – in ne iz stranskih zvočnikov.

Ženska gleda televizor v dnevni sobi s sliko zvočni valov.

Uživajte v večdimenzionalnemu zvoku z S-Force Front Surround

Poslušajte zvok, kot bi prihajal iz ločenega večkanalnega prostorskega zvočnika. S-Force Front Surround s pretvorbo vhodov dejansko reproducira sistem večkanalnega prostorskega zvočnika v televizorju, zato se lahko prepustite pristnejšemu zvoku.

Voditelji informativne oddaje

Razločni glasovi

S funkcijo Voice Zoom jasno slišite človeški govor, ne da bi morali povišati glasnost, kar je idealno za poslušanje poročil in gledanje dokumentarcev.

Slika globokotonca televizorja

Boljša glasba iz filma

Globokotonec je integriran v zadnji del televizorja, zato je zvok bolj dinamičen, nizki toni so mogočnejši, to pa je idealno za akcijske filme in poslušanje glasbe.

Slika sončnega zahoda, prikazana na televizorju

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se naslonite in se prepustite najboljšemu doživetju ob gledanju. Sonyjeva edinstvena tehnologija optimizacije okolja omogoča samodejno prilagajanje slike in zvoka okolju.

Pogled televizorja od blizu prikazuje ozek okvir

Ozek kovinski okvir 

Obdrži vašo pozornost na sliki, ne na televizorju. 

Logotip za glasovno upravljanje

Povejte, kaj želite gledati

Z močjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni več treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, če vprašate.

Družina uporablja glasovno upravljanje za uporabo menijev televizorja

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoča takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Logotipi za Netflix, YouTube, prime video in Google Play

Več kot 5000 aplikacij, več kot v katerem koli drugem pametnem televizorju

Sonyjev pametni televizor Android ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše.

Logotipi za Netflix

Nič več čakanja

Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez čakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej.

Logotip aplikacije Pomočnik Google

Televizor in internetne naprave upravljate že samo z glasom

S funkcijo Google Assistant lahko svoj televizor prosite, da vzpostavi povezavo in komunicira z vašimi pametnimi napravami, med katerimi so tudi varnostne kamere ter gospodinjski aparati. Storitev je preprosta za uporabo in ponuja vrhunsko doživetje. Pametno upravljajte Sonyjev televizor 4K Smart in druge povezane naprave z glasom in si tako kar najbolj olajšajte življenje.

Logotip storitve Alexa

Povežite s storitvijo Alexa

Vzpostavite povezavo z napravami, ki podpirajo storitev Alexa, in uživajte v nemotenem prostoročnem upravljanju Sonyjevega televizorja. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Google Home v uporabi v dnevni sobi

Deluje z aplikacijo Google Home

Vzpostavite povezavo s pomočnikom Google Home in uživajte v nemotenem prostoročnem upravljanju Sonyjevega televizorja. S pomočnikom Google Home lahko najdete in predvajate priljubljene videoposnetke na Sonyjevem televizorju, ne da bi mignili s prstom.

Aplikacija Apple AirPlay, uporabljena za povezavo telefona in televizorja

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

S storitvijo Apple AirPlay lahko videoposnetke in zvočne vsebine iz naprav iPhone, iPad ali Mac pretakate neposredno v vaš televizor. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, vaše priljubljene aplikacije ali celo brskalnika Safari. Dajte svoje fotografije v skupno rabo za vse v sobi.

Logotip podjetja Chromecast

S storitvijo Chromecast lahko vsebine pošljete na večji in boljši zaslon

Chromecast omogoča pretakanje najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave s polno kakovostjo v vaš televizor. Ko želite v vsebinah, ki jih imate radi, uživati v popolnosti, je dovolj, da tapnete enega od gumbov za pretakanje (Cast) na zaslonu sistema Android ali iOS. Pretakajte vsebine, nato pa nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tablici.

Daljinski upravljalnik televizorja

Čudovita oblika

Vrhunsko zasnovan daljinski upravljalnik iz brušenega aluminija s tanko površino vzbudi lep občutek v dlaneh in se zlije z opremo vaše dnevne sobe. S povezljivostjo Bluetooth lahko svoj televizor upravljate tudi takrat, ko so na poti ovire, ključne funkcije pa lahko preprosto upravljate z gumbi na en pritisk.

Daljinski upravljalnik televizorja z osvetljenimi gumbi v temnem prostoru

Viden v temi z daljinskim upravljalnikom z osvetlitvijo 

Če gledate televizijske vsebine v temi in želite zamenjati kanale ali spremeniti raven glasnosti, enostavno vzemite v roke daljinski upravljalnik z integrirano osvetlitvijo ozadja.Ta funkcija je na voljo v televizorjih serije A87/A89.

Pametni daljinski upravljalnik, povezan s/z

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek vrat HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje ter boljšo postavitev gumbov.

Logotip za Google Play

Google Play™: svet vsebin in aplikacij

S storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij v televizorju na povsem nov način.

Logotip tehnologije Clear Phase

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Logotip Bluetooth

Povezljivost Bluetooth

Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Seznanite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah na mestu, ki ga imate najraje – brez motenj ali prekinitev.

Logotip za youview

YouView: najboljše TV-storitve in najboljše TV-vsebine na zahtevo

Z vgrajeno tehnologijo YouView si lahko ogledate vsebine, stare do sedem dni, ki jih ponujajo BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 in Pop Fun. Dostopate lahko tudi do obsežne knjižnice z vsebino na zahtevo. Preprosto povežite televizor BRAVIA™ s satelitsko in širokopasovno povezavo ter začnite uporabljati YouView.

Logotip za Netflix Calibrated Mode

Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Način je posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, enakovredni kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Družina na kavču gleda televizor

IMAX Enhanced

Ta Sonyjev pametni televizor 4K podpira IMAX Enhanced in visokokakovostne barve, kontrast, jasnost in zvok. S televizorjem, ki izkorišča vse prednosti vsebin standarda IMAX Enhanced, boste zagotovo uživali v popolnem doživetju domačega razvedrila.

Logotipa tehnologij Dolby Vision in Dolby Atmos

Uživajte kot v kinu

Predajte se kinematografskim užitkom doma. Tehnologija Dolby Vision™ ob ogledu zagotavlja pristne prizore, Dolby Atmos™ pa prostor napolni s tridimenzionalnim prostorskim zvokom.

Logotip za Calman Ready

Ohranja strast ustvarjalcev

Ta televizor za obvladovanje barvnih različic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visokozmogljive programske opreme Calman za samodejno umerjanje. To zagotavlja umerjanje brez primerjave in natančne nastavitve, kar z običajnimi nastavitvami slike enostavno ni mogoče. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sčasoma pride. Ta televizor podpira programsko opremo Calman, tako da lahko kupci izkoristijo vse njene prednosti, ki so jih vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji in delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno barvno natančnost z umerjanjem v domačem okolju.

Specifikacije

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok