VSI TELEVIZORJI

XH80 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

XH8077 / XH8096 Series
Slika XH80 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

silverblack

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 871,10

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

KD-55XH8077

PMPC

€ 871,10

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

KD-55XH8096

PMPC

€ 871,10

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

KD-65XH8077

PMPC

€ 1.113,90

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

KD-65XH8096

PMPC

€ 1.113,90

(z DDV)

189 cm (75 palcev)

KD-75XH8096

PMPC

€ 1.511,60

(z DDV)

215 cm (85 palcev)

KD-85XH8096

PMPC

€ 2.419,30

(z DDV)
Pogled televizorja XH80 BRAVIA od spredaj
Pogled televizorja XH80 BRAVIA od spredaj pod kotom
Pogled televizorja XH80 BRAVIA od zadaj
Okvir televizorja XH80 BRAVIA
Stojalo televizorja XH80 BRAVIA
Televizor XH80 BRAVIA s srebrnim okvirjem
Pogled televizorja XH80 BRAVIA s srebrnim okvirjem pod kotom
Pogled televizorja XH80 BRAVIA s srebrnim okvirjem od blizu
Stojalo televizorja XH80 BRAVIA s srebrnim okvirjem
Pogled televizorja XH80 BRAVIA z ozkim stojalom od spredaj
Pogled televizorja XH80 BRAVIA s srebrnim okvirjem od spredaj
Pogled televizorja XH80 BRAVIA s širokim stojalom od spredaj

Značilnosti

Baloni v barvah TRILUMINOS

Reproducira širši in natančnejši barvni razpon

Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

HDR 4K-procesor X1

Super ločljivost, ne glede na to, kaj gledate

Slike 4K, ki jih ekskluzivno omogoča naš 4K HDR-procesor X1™, so veličastne, polne podrobnosti in tekstur iz resničnega sveta. Ločljivost slik, posnetih v 2K in celo v Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa ločljivosti 4K.  

Primerjava zamegljenega posnetka smučanja s tehnologijo Motionflow in brez nje

Manj zamegljenosti, celo v hitrih prizorih

Na nekaterih zaslonih so športni prizori in hitre akcije zamegljeni. Z našo tehnologijo Motionflow, ki med slikami in črnino med prizori ustvari dodatne slike, je premikanje gladko ter razločno, zato je manj zamegljenosti in "zapoznele slike", gibanje pa je bolj tekoče. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

X-Balanced Speaker

Poslušajte zvok visoke kakovosti 

Z našim zvočnikom X-Balanced Speaker nove edinstvene oblike, ki dopolnjuje kakovost zvoka in tankost televizorja, je zvok filmov in glasbe čist.Ta funkcija je na voljo v televizorjih, ki so večji od 55 ". 

Televizor na steni prikazuje ladjo ob sončnem zahodu

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se naslonite in se prepustite najboljšemu doživetju ob gledanju. Sonyjeva edinstvena tehnologija optimizacije okolja omogoča samodejno prilagajanje slike in zvoka okolju.

Tanka zasnova

Čudovita oblika

Ta televizor z ozkim okvirjem se ponaša z razkošnim in prefinjenim videzom. Osredotočeni ste na sliko in televizorja niti ne opazite.

Pametni televizorji Android

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoča takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Logotipi za Netflix, YouTube, prime video in Google Play

Več kot 5000 aplikacij, več kot v katerem koli drugem pametnem televizorju

Sonyjev pametni televizor Android TV ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše.

Logotip za Netflix

Nič več čakanja

Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez čakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej.

Logotip za Netflix

Naše televizorje Android TV priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Logotip aplikacije Pomočnik Google

Nadzirajte televizor in pametne naprave z glasom

S funkcijo Google Assistant lahko svoj televizor prosite, da vzpostavi povezavo in komunicira z vašimi pametnimi napravami, med katerimi so tudi varnostne kamere ter gospodinjski aparati. Storitev je zares preprosta za uporabo in zagotavlja vrhunsko doživetje ob gledanju.

Logotip storitve Alexa

Povežite s storitvijo Alexa

Priključite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in izkoristite prednosti popolnega prostoročnega upravljanja Sonyjevega televizorja. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Google Home

Deluje z aplikacijo Google Home

Povežite Google Home in izkoristite popolno prostoročno upravljanje Sonyjevega televizorja. Z napravo Google Home poiščete in predvajate priljubljene videoposnetke v Sonyjevem televizorju, ne da bi mignili s prstom.

Telefon in televizor, povezana prek aplikacije Apple AirPlay

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Logotip podjetja Chromecast

S storitvijo Chromecast lahko vsebine pošljete na večji in boljši zaslon

Chromecast omogoča pretakanje najljubših videoposnetkov, iger in aplikacij iz mobilne naprave s polno kakovostjo v vaš televizor s funkcijo Chromecast built in. Ko želite v vsebinah, ki jih imate radi, uživati v popolnosti, je dovolj, da tapnete enega od gumbov za pretakanje (Cast) na zaslonu sistema Android ali iOS. Pretakajte vsebine, nato pa nadaljujte brskanjem v telefonu ali tabličnem računalniku.

Pametni daljinski upravljalnik, povezan z več napravami

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek vhoda HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Logotip za Google Play

Google Play™: svet vsebin in aplikacij

Oglejte si filme, Tv-oddaje, igre in še veliko več, kar ponuja Google Play™. V televizorju raziščite izjemno obsežno ponudbo aplikacij, ki se še veča, na povsem nov način.

Logotip tehnologije Clear Phase

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Logotip za youview

YouView: najboljše TV-storitve in najboljše TV-vsebine na zahtevo

Z vgrajeno tehnologijo YouView si lahko ogledate vsebine, stare do sedem dni, ki jih ponujajo BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 in Pop Fun. Dostopate lahko tudi do obsežne knjižnice z vsebino na zahtevo. Preprosto povežite televizor BRAVIA™ s satelitsko in širokopasovno povezavo ter začnite uporabljati YouView.

Logotip za Dolby Atmos in Dolby Vision

Uživajte kot v kinu

Predajte se kinematografskim užitkom doma. Tehnologija Dolby Vision™ ob ogledu zagotavlja pristne prizore, Dolby Atmos™ pa prostor napolni s tridimenzionalnim prostorskim zvokom.

Logotip za Calman Ready

Ohranja strast ustvarjalcev

Ta televizor za obvladovanje barvnih različic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visokozmogljive programske opreme s samodejnim umerjanjem Calman ponudnika Portrait Displays. To zagotavlja umerjanje brez primerjave in natančne nastavitve, kar z običajnimi nastavitvami slike enostavno ni mogoče. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sčasoma pride. Ta televizor podpira programsko opremo Calman, tako da lahko kupci izkoristijo vse njene prednosti, ki so jih vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji in delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno barvno natančnost z umerjanjem v domačem okolju.

Specifikacije

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok