Skoči na vsebino

Oglejte si razliko s televizorjem 4K

Z našimi televizorji 4K si najljubše filme in oddaje oglejte v povsem novi kakovosti. Televizorji Sony 4K z več kot 8 milijoni slikovnih pik in izboljšano obdelavo predvajajo neverjetno podrobno sliko osupljive kakovosti.

Televizor 4K predvaja štirikrat podrobnejše slike kot pri Full HD
Par gleda televizor 4K

Tehnologija 4K: višja kakovost kot pri Full HD

S televizorji Sony 4K je slika vedno boljša. Vrhunske tehnologije 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO in TRILUMINOS ločljivost vsebin povišajo na kakovost 4K. Naši televizorji HD podpirajo tudi kodek HEVC.

Nadzor je v vaših rokah

Razvedrilo na dotik vam omogoča priročno izbiro vsebin. Z elegantnim vmesnikom izbirajte glasbo in fotografije, brskajte po spletu ali pretakajte filme. Se vam mudi? S hitrim vklopom naših televizorjev 4K lahko takoj začnete spremljati vsebine.

Daljinski upravljalnik za televizorje 4K
Par gleda televizor Ultra HD s Sonyjevo tehnologijo ClearAudio

Pristen kinematografski zvok

Naši televizorji 4K vse besede, zvočne učinke in glasbene note predvajajo osupljivo pristno. ClearAudio+, Voice Zoom in jasna faza izboljšajo ločevanje in jasnost za vedno najboljši zvok. Najboljši televizorji 4K imajo tudi zvočnike z dolgim kanalom.

Pretakajte, delite in povezujte s televizorjem 4K

S televizorji Sony 4K dostopajte do zanimivih vsebin. Dostopajte do spleta in pretakajte filme, glasbo in oddaje v 4K. S programom Skype™ pokličite prijatelje in sorodnike ter si skupaj oglejte pomembno tekmo ali izmenjujte mnenja o oddajah.

Funkcija televizorja Sony 4K za skupno rabo
Televizor Ultra HD predvaja štirikrat podrobnejše slike kot pri Full HD

Živahne barve, bolj tekoče slike

Privoščite si novo doživetje z našimi televizorji 4K. TRILUMINOS™ zagotavlja naravnejše in živahnejše odtenke, Motionflow pa vedno tekočo sliko. 4K X-Reality PRO izboljša vsako sliko, kar zagotavlja kakovost, ki je televizorji Full HD ne zmorejo.