Televizorji 4K HDR

Privoščite si boljše razvedrilo z našimi televizorji 4K HDR in si filme oglejte v štirikrat podrobnejši sliki kot pri Full HD. V nadaljevanju izvedite več o tehnologiji 4K in nakupu televizorjev 4K HDR.

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Visok dinamični razpon 4K

Televizor odlikuje jasna slika 4K s svetlostjo, barvami in podrobnostmi visokega dinamičnega razpona, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Prej skriti deli temnih senc in sončne svetlobe so zdaj popolnoma jasni in podrobni.

4K HDR
Presezite ločljivost Full HD
Tehnologija 4K: višja kakovost kot pri Full HD

S televizorji Sony 4K je slika vedno boljša. Filmi, oddaje, fotografije, vsebina pametnega telefona – vrhunske tehnologije 4K X-Reality™ PRO, X, X-tended Dynamic Range™ PRO in zaslon TRILUMINOS™ ločljivost vsebine povišajo na kakovost 4K. Naši televizorji HD podpirajo kodek HEVC, zato omogočajo tudi prihodnje spremembe formatov 4K.

Modeli, združljivi s tehnologijo 4K HDR

Povejte, kaj želite gledati

Z močjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni več treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, če vprašate.

Glasovno iskanje
Vrstica vsebin
Hitro odkrijte vse

Spoznajte razvedrilo naslednje generacije, pri katerem so tradicionalni TV-programi in internetne vsebine popolnoma vdelani v enostaven uporabniški vmesnik. S hitrim gumbom lahko vse vsebine odkrijete v trenutku.

Ustvarjen za poslušanje

ClearAudio+

Naj bo tudi zvok tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo, in govor slišali jasneje in natančneje.

ClearAudio+